Van még esély pozitív tesztre? Többi lent.
Figyelt kérdés
Nemrég(2hónapja) kezdtem odafigyelni a hőmre, LH tesztelek is.
Gyógyszer után még nem állt be teljesen a ciklusom, legutóbb 34 napos volt. Március 15en volt meg a menstruációm,28-àn tesztek alapján volt uvolacióm. 15. DPOn-n vagyok. Ha sikerült volna teherbe esnem már mutatná a hcg teszt ?!
Hőm egyenlőre magasan van még.
2023. ápr. 12. 13:52
1/3 anonim válasza:
28-án az ovulációd volt vagy az LH-csúcsod? Az LH-tesztek az utóbbit mutatják, az előbbi az LH-csúcs után 12-36 órával van. Ettől függetlenül 14 nappal ovuláció után már általában elég megbízhatóan mutatni szokta a teszt a terhességet.
2/3 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, igen az LH csúcsom volt 28an.
Akkor már nem reménykedem tovább, várom a nem vártat :)
2023. ápr. 12. 14:09
3/3 anonim válasza:
Nem biztos. Nekem 26-án volt ovum, hétfőn volt a 15.dpo-m és az aznapi tízes tesztem nagyon halvány volt, alig látszott. Ma csináltam újat, erősödött, egyértelmű pozitív, de még mindig halvány. Ha neked 29-én volt ovud, akkor holnap van a 15.dpo-d.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!