Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély a pozitív...

Mennyi az esély a pozitív tesztre?

Figyelt kérdés
Junius 26an voltunk egyutt, illetve azota mar tobbszor, julius 18ra nem varom. Ha ma csinalok egy tesztet, lehet pozitiv mar?
2022. júl. 13. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Akár lehet, nekem 6-7 nappal előtte az volt de volt hogy csak 4 nappal előtte
2022. júl. 13. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Várd ki ezt a pár napot, és akkor tesztelj, ha már késik. Tudom, nehéz, de pénzkidobás és felesleges is előtte.
2022. júl. 13. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Ennyire korán én nem csinálnám.

Én nem vártam meg hogy késsen, csináltam 1-2 nappal előtte de akkor is halvány volt. Ilyen korán tényleg felesleges.

2022. júl. 13. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ha terhes leszel, egy csomót kell várnod.

A szívhangra 7. Hétig,a genetikaira 12. Hétig,a nem megtudásáig 18., 20. Hétig, a szülésig, a babád megszületéséig, aztán a többi... Bírd ki, hogy megjön-e, vagy nem, ez nem lóverseny.

2022. júl. 13. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! én is pont 18-ra nem várom. Nem bírtam ki, korán teszteltem, ami negatív lett. Feleslegesen szomorítottam el magam, és dobtam a kukába 1600 Ft-ot. Most megfogadtam, hogy csak a nemvárt napján fogok újra tesztelni, sőt, inkább + 2 napra rá (lehet, hogy később volt az ovum). Drukkolok neked, te is nekem! Alhasi fájdalmam van napok óta, az étvágyam megnőtt.
2022. júl. 14. 11:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! Utolso: nagyon szoritok neked, kivanom, hogy babat varj. Kerlek ird meg mindenkeppen, hogy mi lett 😊
2022. júl. 14. 18:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjott. Nem baj, uj honap.
2022. júl. 15. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!