Lehet nagyon halvàny terhesèg teszt utàn baba? 6-dik kellet volna mensinek lenni de előte 3-dikan 2 napig barnàs picit halvàny vères volt ès nem volt görcseim most van 12-dike csinàltam egy tesztet màsodik csik nagyon halvàny..korai?
Figyelt kérdés
Terhesègi Teszt2023. ápr. 12. 17:09
21/30 anonim válasza:
Szia
A legokosabb az lenne ha elmennél egy hcg vérvételre és ha pozi lesz akkor irány az orvos mert valami akkor nem stimmel.
Sajnos ez a teszt nem túl bíztató! 8 nap különbséggel ennek a tesztnek már fullosan pozinak kéne lenni!
22/30 A kérdező kommentje:
Meg akarom vàrni mèg a màsik Honapot hogy meg jönn e ès csinàlni tesztet! Azota csinàltam màr 3 tesztet mind3 rajta van a màsodik csik halvànyan de latni!az Egyik mellemböl nyomàsra viz szerü 1 2 csep jönn... ami azèrt fura mert nekem ilyen mèg nem volt!nem akarok csalodni de az hogy 3 teszt is halvàny ès 2 csikos Ez Elèg fura ès szerintem nem vèletlen
2023. ápr. 25. 11:23
23/30 anonim válasza:
Én nem várnék a helyedben. Normál terhesség tuti nincs, ha meg valami van méhen kívül, akkor főleg nem kéne hónapkig nézegetned az extra halvány tesztjeidet. Azt az egyet jól gondolod, hogy biztos nem véletlen.
24/30 anonim válasza:
Tesztelj másik tesztel mert az xepil nem a legjobb és 25ös az érzékenysége..rossmanos facelle jó lehet ha baba van kifogja mutatni.. ne várj még 1honapot..drukk
25/30 anonim válasza:
Szia! Ez a teszt nekem is halvány volt pedig akkor már 5 napja késett aztán teszteltem 2-3 nappal később de az a teszt is ugyan olyan volt mint az előző nem erősödött aztán 2 héttel később mentem dokihoz ahol már 8 hetes volt a baba és mára már a kezemben tartom. Igaz az enyém valamivel erősebb volt a tiédnèl. De tesztelj mégegyszer. Utána irány a doki az S biztos. Sok sikert kívánok! Remélem baba lesz
26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm ma reggel Teszteltem ujra Ugyan ezel a tesztel ès azon mar semmi nincs!a mellem fàjdogàl ès nyomàs hatàsàra 1-1 csepp vizes valami jön de csak az egyik mellemböl edig velem sose volt ijen Ugy èrzem inkàb orvoshoz fordulok mert elègè ossze zavarnak ezek a dolgok! Csak nem akarok csalodni.. de el megyek dokihoz! Remèlèm Baba Van a dologba mèg is
2023. ápr. 27. 17:46
27/30 anonim válasza:
Tuti nincs terhesseg. Ez inkább hormon gond lesz!
28/30 anonim válasza:
Nem vagy terhes, ebben ne is reménykedj :(
29/30 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális a kérdés még. Nálam nemvárt előtt 2 nappal lett ilyen hogy forgatva nézve volt ott "valami", aztán nem várt után egy héttel lett erős pozitív.
30/30 anonim válasza:
Akármilyen halvány a csík, az pozitív, jelen van a csak tethesség során megjelenő HCG hormon. A vízszerű valami viszont nem normális. Olyan korán még nem jelenhet meg előtej semmiképp. Talán pszichésen néztél el valamit ennek kapcsán. Normális dolog, sokakkal előforsul.
Ha viszont a teszted később határozottan negatív lett. Akkor nincs baba. Lett volna esetleg, de felszívódott. Előfordul sajnos ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!