Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet nagyon halvàny terhesèg...

Lehet nagyon halvàny terhesèg teszt utàn baba? 6-dik kellet volna mensinek lenni de előte 3-dikan 2 napig barnàs picit halvàny vères volt ès nem volt görcseim most van 12-dike csinàltam egy tesztet màsodik csik nagyon halvàny..korai?

Figyelt kérdés
Terhesègi Teszt

2023. ápr. 12. 17:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szia

A legokosabb az lenne ha elmennél egy hcg vérvételre és ha pozi lesz akkor irány az orvos mert valami akkor nem stimmel.

Sajnos ez a teszt nem túl bíztató! 8 nap különbséggel ennek a tesztnek már fullosan pozinak kéne lenni!

2023. ápr. 21. 05:44
 22/30 A kérdező kommentje:
Meg akarom vàrni mèg a màsik Honapot hogy meg jönn e ès csinàlni tesztet! Azota csinàltam màr 3 tesztet mind3 rajta van a màsodik csik halvànyan de latni!az Egyik mellemböl nyomàsra viz szerü 1 2 csep jönn... ami azèrt fura mert nekem ilyen mèg nem volt!nem akarok csalodni de az hogy 3 teszt is halvàny ès 2 csikos Ez Elèg fura ès szerintem nem vèletlen
2023. ápr. 25. 11:23
 23/30 anonim ***** válasza:
Én nem várnék a helyedben. Normál terhesség tuti nincs, ha meg valami van méhen kívül, akkor főleg nem kéne hónapkig nézegetned az extra halvány tesztjeidet. Azt az egyet jól gondolod, hogy biztos nem véletlen.
2023. ápr. 25. 14:05
 24/30 anonim ***** válasza:
Tesztelj másik tesztel mert az xepil nem a legjobb és 25ös az érzékenysége..rossmanos facelle jó lehet ha baba van kifogja mutatni.. ne várj még 1honapot..drukk
2023. ápr. 25. 20:40
 25/30 anonim ***** válasza:
Szia! Ez a teszt nekem is halvány volt pedig akkor már 5 napja késett aztán teszteltem 2-3 nappal később de az a teszt is ugyan olyan volt mint az előző nem erősödött aztán 2 héttel később mentem dokihoz ahol már 8 hetes volt a baba és mára már a kezemben tartom. Igaz az enyém valamivel erősebb volt a tiédnèl. De tesztelj mégegyszer. Utána irány a doki az S biztos. Sok sikert kívánok! Remélem baba lesz
2023. ápr. 27. 14:15
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm ma reggel Teszteltem ujra Ugyan ezel a tesztel ès azon mar semmi nincs!a mellem fàjdogàl ès nyomàs hatàsàra 1-1 csepp vizes valami jön de csak az egyik mellemböl edig velem sose volt ijen Ugy èrzem inkàb orvoshoz fordulok mert elègè ossze zavarnak ezek a dolgok! Csak nem akarok csalodni.. de el megyek dokihoz! Remèlèm Baba Van a dologba mèg is
2023. ápr. 27. 17:46
 27/30 anonim ***** válasza:
Tuti nincs terhesseg. Ez inkább hormon gond lesz!
2023. ápr. 27. 18:06
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy terhes, ebben ne is reménykedj :(
2023. ápr. 27. 18:29
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire aktuális a kérdés még. Nálam nemvárt előtt 2 nappal lett ilyen hogy forgatva nézve volt ott "valami", aztán nem várt után egy héttel lett erős pozitív.
2023. máj. 12. 12:55
 30/30 anonim ***** válasza:

Akármilyen halvány a csík, az pozitív, jelen van a csak tethesség során megjelenő HCG hormon. A vízszerű valami viszont nem normális. Olyan korán még nem jelenhet meg előtej semmiképp. Talán pszichésen néztél el valamit ennek kapcsán. Normális dolog, sokakkal előforsul.

Ha viszont a teszted később határozottan negatív lett. Akkor nincs baba. Lett volna esetleg, de felszívódott. Előfordul sajnos ilyen is.

2023. aug. 18. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!