Lehet nagyon halvàny terhesèg teszt utàn baba? 6-dik kellet volna mensinek lenni de előte 3-dikan 2 napig barnàs picit halvàny vères volt ès nem volt görcseim most van 12-dike csinàltam egy tesztet màsodik csik nagyon halvàny..korai?
Figyelt kérdés
Terhesègi Teszt2023. ápr. 12. 17:09
11/30 anonim válasza:
Szerintem fölösleges a legdrágább tesztet venni. Facelle vagy predi tökéletes arra, hogy kimutassa, ha terhes vagy. Ha azok igazolták, utána a nőgyógyász úgyis megmondja, hogy hány hetes vagy. Ha emlékbe szeretnéd elrakni, akkor nem a digitális, hanem a sima clearblue a jó.
12/30 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem ujra Igaz hogy nem az első vizeletböl de tisztàn làthato a màsidik csik!vagyis Szerintem.. tudnàtok segiteni hogy kell csatolni ide kèpèt? Kivàncsi vagyok szerintetek is pozitiv teszt e
2023. ápr. 20. 12:29
15/30 A kérdező kommentje:
Fell raktam!szerintem ha jol meg nèzed akor làtni ha rà nagyit is
2023. ápr. 20. 14:23
16/30 anonim válasza:
De utána másold ide be a linket
17/30 A kérdező kommentje:
received 537407155228664
2023. ápr. 20. 14:51
19/30 A kérdező kommentje:
Itt vann
2023. ápr. 20. 19:33
20/30 anonim válasza:
Ha nagyon akarom akkor látok valamit, de közel 2 hét késésnél már erősebb csíknak kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!