Szerintetek lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A baratom ma gumi nelkul betette a farkat, de nem ment be teljesen es epp egy masodperc volt. Elotte megfogtam a farkat szaraz volt. Szerintetek?2023. ápr. 10. 20:30
21/43 anonim válasza:
Igen 14 nap.Ha mondod hogy holnap kellene megjönnie a lutealis szakasz általában 14 napos az ovuláció és a menstruáció között lévő szakasz. de minimum 12 nap is elég de 14.en már kimutatja biztosan
22/43 anonim válasza:
Mikor történt ez az aktus? Mert ha ovuláció és menzesz között az esély nulla ovuláció nélkül teherbe esni szinte lehetetlen.tudod mikor ovulálsz? Légy tisztába kérlek ilyen dolgokkal.Hány éves vagy egyébként.?
23/43 A kérdező kommentje:
kedden tortent es penteken kell ugye megjonnie.
Ha elmondom hogy hany eves vagyok torli az egesz kerdest az a baj xd (De nem vagyok 13eves kis picsa mielott ezzel josztok)
2023. ápr. 13. 20:34
24/43 anonim válasza:
Inkább járj biológia órára...xd🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
25/43 anonim válasza:
Ird meg privátban hány éves vagy.De 1000x hogy nem vagy terhes hidd el, mert ha 3 nappal menzesz elött történt képtelenség menzesz elött 3nappal ovulálni szóval semmi esély. Szimplán rástresszelsz és azért késik. eleve holnap kellene megjönnie azt sem értem hogy miért idegeskedsz ezen.Ha késne már egy hete érteném az aggodalmad..no de így.Semmi okod rá.teszt majd 10nap mulva mutat valamit ha 2-3 napja történt az aktus.irj piviben ha az segit megnyugodnod
26/43 A kérdező kommentje:
Irtam
2023. ápr. 13. 21:21
27/43 anonim válasza:
"A baratom ma gumi nelkul betette a farkat"
Ha oda, ahova gondoljuk, akkor egyértelmű, hogy lehetsz terhes. Nem a gólya hozza.
28/43 A kérdező kommentje:
De nem csinaltuk rendesen hogy jojjon is belole barmi is semmi elovaladek es elelvezni se elvezett. Egy masodperc volt az egesz.
2023. ápr. 13. 21:52
29/43 anonim válasza:
Akkor miért tetted fel a kérdést?...
30/43 A kérdező kommentje:
Istenem mert erdekelt hogy ti mit mondtok de basszus a fele csak a basztatasbol all..
2023. ápr. 13. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!