Félek hogy nehogy terhes legyek?! Látszódna ha kiszakadt volna?
Lefeküdtem valakivel, használtunk gumit is, nem volt orál, kb hozzàm se nyúlt a srác (igen, megbántam, mert nem figyelt rám) gumit viselt végig majd kihúzta és elment úgy hogy kiverte, szintén gumiba
Most tettem le a fogamzásgátló tabit, időben megjött de félek a mostani nem fog mivel beteg is voltam, plusz rég voltam valakivel…
A lényeg hogy a tabinál nem kellett féljek de most itt szinte nyilvánvaló hogy nem kell félnem de mivan ha kiszakadt a gumi? Csak nem láttuk? Nedves se voltam annyira…
Ugxe azt észrevettük volna?
Kérlek ne oltogassatok, van egy átlag félelmem mert a tabi mellett mindig biztonsàgban érezhettem magam
Tok egyszeru a sztori, ha kesik, akkor csinalsz egy tesztet es megtudod. Most van ertelme itt idegeskedni, mikor 2 perc alatt kiderul?
De a leirtak alapjan kizarnam a terhesseget, de legalabb ha latod a negativ tesztet, megnyugszol.
Észre lehet venni ha kiszakad a gumi.
Még nem is késett a menstruációd, nyugodj meg, nem leszel terhes.
Gumi mellett használhatsz kiegészítő módszereket is védekezésre, hogy megnyugodj, de ha helyesen használjátok nem szükséges igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!