Kb. hány hét után növekszik a pocakom, ha terhes vagyok? Nektek mennyi idő alatt kezdet látszódni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 23:24
1/11 anonim válasza:
24. hétben vagyok, most kezd már látszódni 1-2 hete.
3/11 anonim válasza:
Puffadtam már az 5. héten, 10. héten vettem meg az első kismama nadrágot. 12. héten már cuki kismama pocakom volt, de kb. 18. héttől volt idegenek számára is egyértelmű, hogy terhes vagyok.
4/11 anonim válasza:
Hú első kettő, nekem már 15 hetesen is látszott első babával. 2,3 nál már 12 héten is lehetett látni.
5/11 anonim válasza:
Nekem tobbedik terhessegnel sem latszott a 25. het elott semmi. Pontosabban mi eszrevettuk, mert amugy lapos, izmos hasam van, ahhoz kepest nyilvan volt valtozs, de annak ellenere, hogy szukebb ruhakat hordok, kivulallok nem igazan vettek eszre semmit sokaig.
Sot, a masodik babaval pl 30 hetesen nem kozeli munkatarsak ledobbentek, hogy miert keszulok en szulesi szabira, mert nem vettek eszre, hogy terhes vagyok.
Az elso trimeszterben mondjuk nagyon puffadtam mindig, akkor latszott valami, de az nyilvan nem babapocak volt.
6/11 anonim válasza:
A puffadás miatt már a 13. Héttől kb kismama nadrágba jártam, bár minimàlis hasam már akkor is volt ha visszanézem a képeket. Egyértelműen a 16-17. Héten látszódott már, hogy bizony terhes pocakom van, a 20. héttől pedig igazán beindult a növekedése:)
7/11 anonim válasza:
Számomunkra már 15-16 hetesen vmi látszott , lapos hasam volt lehet h ezért is. De mások számára 20 hetesen vmi mintha, 22 hetesen mar egyértelműbb volt
8/11 anonim válasza:
7# vagyok hozzátenném ,h első baba
Most 27 hetes
9/11 anonim válasza:
Első baba most 24. hetes és talán most lehet azt mondani ,hogy kezd látszani .
10/11 anonim válasza:
3. Babat varom es mar 8 hetesen olyan volt a hasam mint masnak mondjuk 20 hetesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!