Pregnansens vizeletsugaras teszt pozitív?
Figyelt kérdés
Tegnapi teszt, tegnapi kép 10 percen belül lett ilyen. Holnap van a nemvárt. Viszont amikor teljesen megszáradt, halányodott a 2. csík, de látható szabad szemmel.
2023. ápr. 9. 12:29
1/15 anonim válasza:
Ha időn belül pozitív, akkor terhes vagy.
2/15 anonim válasza:
Ismételd meg holnap a tesztelést, ez teljesen el van ázva.
3/15 A kérdező kommentje:
Ha nem jön meg holnap akkor kedden tesztelek. Csak azért kétséges nekem, mert olvastam h ez a teszt nem túl megbízható 😒
2023. ápr. 9. 12:48
4/15 anonim válasza:
Nekem nagyon hamar mutatta de sajna nem maradt meg
5/15 anonim válasza:
Ez elázott sajnos,szerintem csak azért tűnik rózsaszínesnek a második csík. Attól függetlenül lehet
6/15 anonim válasza:
Bocsánat véletlenül elküldtem. Tehát attól függetlenül lehet terhesség, amíg nem jön meg van remény. Drukkolok :)
7/15 anonim válasza:
5-össel értek teljesen egyet. Nagyon el van ázva, úgyhogy én ezt még negatívnak venném, hogy ne érjen csalódás, de simán lehet hogy a következő pozitív lesz. A következőnél figyelj, ne áztasd el annyira. Szorítok 🤞
8/15 A kérdező kommentje:
Érdekes amúgy, hogy elázik, pedig kevesebb ideig volt benne mint írta. De jobban fogok figyelni. 😁
2023. ápr. 9. 16:41
9/15 anonim válasza:
Szia! Mi lett vegul? Ugyan ilyen tesztem lett ma!
10/15 anonim válasza:
Szia.
Engemis érdekelne hogy mi lett, mert nekemis 2 is ilyen lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!