Clearblue vizeletsugaras teszt? (nem a a +)
10.14 én voltam orvosnál medencegyullas petefészek heveny gyulladással voltam kezelve viszont az a megakar jönni érzés nem szűnt kivancsisagbol csináltam egy clearblue vizeletsugaras tesztet az első vizeletbol halvány de jól látható a színe
Illetve a vastagság a délutáni viszont negatív ugyan az a teszt . A magán orvosom azt mondta hogy gyulladás mellet kizarta terheseget ez 14 én volt. Kovetkezoleg nov 7 én megyek ennek a tesztnek lehet hinni?
Azért javasolják a reggeli első vizeletet, mert akkor jó esetben legalább 6 órán keresztül nem mész mosdóba, ezért koncentráltabb lesz a vizeleted. Na mármost napközben többet is iszol, így felhígul. Ha a reggeli valóban halvány pozitív, akkor könnyen elképzelhető, hogy a délutáni negatív.
Csinálj 2 nap múlva reggel egy ugyanolyan tesztet. Esetleg feltöltheted a képet a tesztről.
Elméletileg ha van színe, akkor nem szellemcsík.
Tudsz egy képet mutatni a tesztekről? [link] Csak ide feltöltöd ès a linket a bemásolod.
Igen van, mindhárom típusú CB teszttel van tapasztalatom.
Az esedékes menstruáció előtt egy nappal mindhárom kimutatta a terhességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!