Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mennyire normális 34 hetesen?

Ez mennyire normális 34 hetesen?

Figyelt kérdés

"Kicsit" hosszú lesz ...

34 hetes 2 napos vagyok jelenleg. Eléggé sokat szoktam pihenni így az első terhességem vége felé mivel szinte mindig valami bajom van, például: hátfájás, lábdagadás, a vaginámba nagyon sokszor szaggató érzés jön elő és olyankor mozdulni sem bírok még állva sem, menstruációs szerű fájdalmak, stb. Viszont ami aggaszt az az hogy már jó pár hete ha heti 1x is kimozdulok itthonról, bevásárolni megyünk kocsival a párommal vagy egy fél órás sétára, estére elkezd nagyon fájni a farkcsontom. Nőgyógyászom sok pihenést és magnéziumot ajánlott, persze ezt be is tartom azóta de azért legalább heti 1x szeretnék kimozdulni de mindig ez van utána. Ma voltunk párommal bevásárolni, tartott az egész kb 1 órát a bepakolással együtt, miután hazaértünk már elkezdett fájni a farkcsontom eléggé és még most is fáj. Szerintem a mozgás is jót tesz terhesség alatt de valahogy nálam elmarad emiatt. Ismerek olyan személyt aki szerintem a 7 napból a 6 napot szintén 34 hetesen állandóan kint tölti valahol mászkálva, sőt, körülbelül 90 kilós lányról van szó de panasza nincsen semmire sem. Ez így normális nálam? :( Tudom hogy mindenki más de azért eléggé aggasztó, tényleg sokat pihenek és magnéziumot is szedek, mi lehet a gond? Volt már valakivel hasonló első terhesség alatt? :(

2023. ápr. 6. 22:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott már január óta. Kell eleget pihenni, de tapasztalatom szerint mozogni. Én igyekszek minden nap sétálni valamennyit, és így jobb. :)
2023. ápr. 7. 14:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt. Ahogy láttam sok mindenki a kismamatornát ajánlotta, ki is próbáltam pár napja viszont eléggé keményedett közben a hasam, kisebb szünetek után is :( erre is csak annyit ajánlott a nőgyógyászom hogy több magnézium ... a magnerotot szedem viszont már csak a 36.ik hétig lehet, utána nem. A haskeményedéssel már kb a 21.ik hét óta problémám van. Azok pedig akik írták hogy a második terhességük sokkal könnyebben ment, azt el is hiszem de első terhességet sokkal nehezebben élik meg a nők, sőt, van aki még a másodikat is, nem mindenkinél egyforma sajnos .. igyekszem kitartani, már lassan 35 hetes vagyok :)
2023. ápr. 7. 16:10
 13/13 A kérdező kommentje:
És még annyit hozzátennék hogy én a terhességem eleje óta nem vagyok az a típus aki elhagyja magát és lusta lesz. Minden rendben volt, csak már ugye a vége felé nehezebb persze, ez ezzel is jár, csak azt nem tudtam hova tenni hogy heti 1x kimozdulástól is ennyire fáj a farokcsontom. Egészen idáig én folyamatosan sétáltam, takarítottam, főztem de most már szinte egyik se megy, egyre nehezebbek az utolsó hetek :(
2023. ápr. 7. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!