Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális ez 5 hetesen?

Normális ez 5 hetesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok

5 hét 0. napon vagyok ma, normális, hogy néha görcsöl a méhem, és akkor erős tojásfehérje szerű folyás jön ki?

Ezt úgy kell elképzelni, hogy reggel 8 és este 8 között olyan 7-8x görcsöl be gyengén 2-3 pillanatra, majd közötte van egy erősebb, ami olyan 2-3 percig tart, akkor hirtelen felmegy a libidóm is, és jön ez a tojásfehérjés, nyúlós folyás.

A teszt szerint 1-2 hetes a terhesség.

Köszönöm szépen.

Illetve mikor menjek vele orvoshoz?

2022. aug. 14. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Igyál magnéziumot meg pihenj.

2022. aug. 14. 17:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Az nem baj, ha nincsenek egyéb tünetek? Hányinger meg semmi más? Olyan fura ez így.

Rettegek, hogy üres petezsák netán méhen kívül van :/

2022. aug. 14. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hogy ilyenkor görcsölgetsz, akár napjában többször is.

Amíg nem elviselhetetlen a görcs és nem vérzel vagy barnázol, addig nem kell aggódni.

A terhességi tünetek jelenléte nem mindenkinél kötelező velejárója a terhességnek, örülj neki, ha téged nem kínoznak ;) Amúgy az enyhe alhasi görcs és fejér folyás egy tipikus koraterhességi tünet :)

Ha méhen kívüli lenne, akkor erősen fájna a hasad és valószínűleg hánynál és lázad is lenne. (Ez sem törvényszerű, de figyelmeztető tünetek lehetnek.)

Jól írta az 1-es szedj magnéziumot, és ha van rá lehetőséged, pihenj le, egyelőre semmi, de semmi okod az aggodalomra.

2022. aug. 14. 17:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem elviselhetetlen, de kellemetlen és az segít, ha leulok
2022. aug. 14. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lemúlik arra, ha leülsz, vagy lefekszel, akkor nem jelent bajt.
2022. aug. 14. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Teljesen normális.

Szedj magnéziumot és pihenj le többször.

Ne agyalj, ne rettegj, arra gondolj hogy minden rendben lesz.

Tünetek még később lehetnek nekem pl 7.héten kezdődtek a rosszullétek, az émelygés.

2022. aug. 14. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Most kicsit erősebb lett a görcs, majd enyhült, kicsit parázok, holnap meglátogatom a dokit szerintem
2022. aug. 14. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Tényleg szedj magnéziumot. Ez amúgy normális.

Nekem első babával majdnem 6 hetesen jött az első tünet, ez a mellfeszülés volt. A többi később.

2022. aug. 15. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!