Normális ez 5 hetesen?
Sziasztok
5 hét 0. napon vagyok ma, normális, hogy néha görcsöl a méhem, és akkor erős tojásfehérje szerű folyás jön ki?
Ezt úgy kell elképzelni, hogy reggel 8 és este 8 között olyan 7-8x görcsöl be gyengén 2-3 pillanatra, majd közötte van egy erősebb, ami olyan 2-3 percig tart, akkor hirtelen felmegy a libidóm is, és jön ez a tojásfehérjés, nyúlós folyás.
A teszt szerint 1-2 hetes a terhesség.
Köszönöm szépen.
Illetve mikor menjek vele orvoshoz?
Igen.
Igyál magnéziumot meg pihenj.
Az nem baj, ha nincsenek egyéb tünetek? Hányinger meg semmi más? Olyan fura ez így.
Rettegek, hogy üres petezsák netán méhen kívül van :/
Teljesen normális, hogy ilyenkor görcsölgetsz, akár napjában többször is.
Amíg nem elviselhetetlen a görcs és nem vérzel vagy barnázol, addig nem kell aggódni.
A terhességi tünetek jelenléte nem mindenkinél kötelező velejárója a terhességnek, örülj neki, ha téged nem kínoznak ;) Amúgy az enyhe alhasi görcs és fejér folyás egy tipikus koraterhességi tünet :)
Ha méhen kívüli lenne, akkor erősen fájna a hasad és valószínűleg hánynál és lázad is lenne. (Ez sem törvényszerű, de figyelmeztető tünetek lehetnek.)
Jól írta az 1-es szedj magnéziumot, és ha van rá lehetőséged, pihenj le, egyelőre semmi, de semmi okod az aggodalomra.
Teljesen normális.
Szedj magnéziumot és pihenj le többször.
Ne agyalj, ne rettegj, arra gondolj hogy minden rendben lesz.
Tünetek még később lehetnek nekem pl 7.héten kezdődtek a rosszullétek, az émelygés.
Tényleg szedj magnéziumot. Ez amúgy normális.
Nekem első babával majdnem 6 hetesen jött az első tünet, ez a mellfeszülés volt. A többi később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!