Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok nekem segíteni, hogy...

Tudnátok nekem segíteni, hogy az ovulációs teszt mikor pozitív?

Figyelt kérdés
Lehet fura kérdés és egyből az lesz rá a válasz, hogy mikor 2 csík van a teszten. Kb 3 hete volt missed ab műtétem és nemrég beléptem egy Facebook-os csoportba (missed ab és vetélés utáni babavárás) ahol naponta látom a kérdéseket, hogy "lányok ez az ovu teszt pozitív?" És igazából full erős kettő csík van a teszten, de 10-ből 8 hölgy szerint full negatív. Nem értem, most akkor mikor is pozitív az a teszt? Mennyire kell erősnek lennie annak a két csíknak? Ugyanis pár hét múlva én is ki szeretném próbálni, hogy lássam mikor van peteérésem, mert elégge össze vissza a ciklusom.. köszi, ha válaszolsz
2023. ápr. 5. 15:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Woow köszönöm csajok! Szuperek vagytok!
2023. ápr. 5. 16:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem lett ugyanolyan mint a kontroll csak majdnem, de másnap meg már olyan sem.

Ki kell tapasztalni, nem mindenkinek van annyi lh, vagy nem választódok ki annyira a vizeletben

2023. ápr. 5. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!