Nem várt első napján enyhe alhasi fájdalom és enyhe rózsaszínes folyás lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 12:14
2/11 anonim válasza:
Lehet, de már csinálhatsz tesztet is..
3/11 anonim válasza:
Tesztelj.ha pozitiv terhes vagy,ha negativ akkor megfog jonni
4/11 anonim válasza:
A menstruáció általában úgy kezdődik, hogy enyhe alhasi fájdalom és rózsaszínes folyás...
5/11 anonim válasza:
Attol fugg mennyi a folyas. Ha csak papíron van ott akkor lehet (nekem igy volt 1 napig mikor mentem mosdóba majdnem mindig ott volt a papíron, azota masfel eves a gyerkoc). De sajnos ebbol meg barmi lehet. Tesztelj
6/11 anonim válasza:
Ha 2 szál hajad kihullott, na az már biztosan terhesség. Tesztet véletlenül se csinálj, mert még véletlenül szembesülsz a valósággal.
7/11 anonim válasza:
Ha terhes is vagy, ez nem annak a jele, hanem valami másnak a tünete és ennek ellenére terhes vagy. De az ilyen történetek sajnos a legtöbb esetben azzal végződnek, hogy megjött.
8/11 anonim válasza:
Ez inkább menstruáció lesz. De nyugodtan lehet már csinálni tesztet ilyenkor.
9/11 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött a nem várt menstruációm...😔
10/11 anonim válasza:
Nem értem miért jó reménykedni vér mellett terhességre? Jó pánikolva kezdeni egy csodát?
A vér soha nem jelent jót, akkor sem, ha sokszor nem lesz gond....kb ugyanannyiszor mégis bajt jelez...
Vérzésnél mensire kell gondolni, nem babában reménykedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!