Ma vagyok 8 dpo-n. Van még valaki ezekben a napokban? Osszuk meg egymással a tapasztalatokat és izguljunk együtt :)
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 20:11
41/58 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is becsatlakoznék :)
Én jelenleg 6 dpo+n vagyok, LH tesztekkel és hőmérőzéssel figyelem a ciklusomat, a hőböl egyértelmű hogy volt ovuláció.
Ez a 2. ciklus amiben próbálkozunk, próbálok nem rágörcsölni de nem titok hogy már nagyon vágyunk rá hogy kisbabánk legyen.
Ma reggel felkelés után nagyon görcsölt a méhemnél, kicsit ijesztő is volt. Ezen kívül érzékenyek a melleim, ami menstruáció előtt sem szokott jelentkezni, úgyhogy reménykedek :)
42/58 anonim válasza:
Én is csak most vagyok ovu környékén (Nelli )
43/58 anonim válasza:
Nekem is 1-2 nap van ovulacioig ☺️
Viki
44/58 anonim válasza:
Nekem is 1-2 nap van ovuig. :)
Te az a Viki vagy akivel egy másik kérdés alatt is találkoztam? :)
Csilla
46/58 anonim válasza:
Szerintetek pozitív lesz ?
47/58 anonim válasza:
Inkább száradási csíknak tűnik de ha nagyon korai akkor simán lehet.
48/58 anonim válasza:
Ha viola teszt akkor szerintem száradási.
49/58 anonim válasza:
46os vagyok ilyen volt egyből ahogy meg csináltam [link]
50/58 anonim válasza:
48-as vagyok, nekem volt ennel sotetebb viola tesztem amibol nem lett baba. Ha sokaig van a vizeletben akkor ilyen, de hatha veled nem igy lesz ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!