Ma vagyok 8 dpo-n. Van még valaki ezekben a napokban? Osszuk meg egymással a tapasztalatokat és izguljunk együtt :)
10 vagyok
Ma pozitív lett a tesztem 🤞🏽
Köszönöm!🥰
Facelle tesztet használtam. Időn belül kijött a 2. Rózsaszín szín. Mostmár csak erősödni kell neki. 2 nap múlva akarok újra ránézni.
10es
Gratulálok:) Azóta teszteltél újból, hogy erősödött e?
Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de még ma este sincs semmi jele, még az a hasfájas sem ami 1-2 nappal előtte szokott jelentkezni.
Tegnap reggeli teszt is full negatív volt. Annyit teszteltem már, predictor earlyvel is 3 nappal a nem várt előtt meg most a nem várt napjának reggelén is, és mind negatív (egyébként ma vagyok 15 dpo-n),
hogy úgy vagyok vele, várok egy hetet, és ha addig nem jön meg, akkor tesztelek megint.
Valaki tapasztalt ilyesmit?
Köszönöm szépen!
Igen, teszteltem. Szépen erősödik, szóval kezdek megnyugodni. Már csak az orvosig lesz hosszú az idő. :D
Neked pedig hátha csak később fogant meg, azért nem mutatja. Míg nem jön meg lehet kicsit hinni. 🤞🏽
10es szép erős tesztek :)
Hányadik hónapban sikerült?
Nekem pontosan megjött, de új ciklus új esélyek. :) (5-ös voltam)
2. Próbálkozós hónapban sikerült. Nagyon szerencsésnek mondhatom magunkat. 🙏🏼
Szurkolok a következő ciklusra!
Ha jól emlékszem, akkor a felső 10. Dpo, középső 11. Dpo, alsó 12. Dpo
Köszönöm a kérdésed, nagyon hányós időszakban vagyok a 6. Héttől. Szorulás, puffadás. Most tényleg terhességnek élem meg. Előző terhességem ehhez képest álom volt.
Remélem azóta születtek pozitív tesztek.🌷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!