Mi lehet az ok?
Minden értékem jó, félidőben van peteérésem, orvosilag semmi baj nincsen és 1 éve nem sikerül a baba.
Férjemnek van 2 lánya az első házasságából ( nagyobbak màr 8-10 évesek) neki nem volt semmi vizsgálat eddig, az orvos mondta mivel van 2 gyereke nem szükséges még….
Férjem 45 éves
Nem lehet hogy romlik a sperma minősèg? De akkor a doki miért nem mondja a kivizsgálást??
10 éve a férjed 35 éves volt, és tetszik vagy sem, a férfiak se végtelen szavatosságúak. Elméletben minden 90 éves tata termékeny lehet, gyakorlatilag sok embert ismerek, ahol 40 felett nem csak a nőkkel van gond termékenység szempontjából.
Ettől még persze lehet remek ember és társaik, nem erre vonatkozik a téma, de menjen el vizsgálatra.
Nekünk 2 gyerekünk is volt, és még sem jött a 3.
Ok nálunk mind ketten 40 körül voltunk én alatta férjem felette.
A spermakép nem volt túl jó millió alatti, és én öltem is nem jutottak fel.
Egy síkosító segített hogy feljusson 2 hóba sikerült is,sajnos elment, utána siker]ült a fiúnk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!