Termékeny napon voltunk együtt 1x védekezés nélkül. Mennyi esély van a terhességre?
Figyelt kérdés
Utolso menszeszem marcius 14, es 4 napos szokott lenni.
A ciklusom átlagosan 32 nap.
2023. márc. 29. 09:26
12/21 anonim válasza:
🤦 komolyan egyszerűbb bekapkodni a lórugás hormonlöketet, mint gumit húzni, vagy fogamzásgátlót szedni? Miért???
13/21 A kérdező kommentje:
Egeszsegugyi okokbol nem szedhetek nagyobb hormontartalmu dolgokat.
Ő nem szertné használni amit kell.
Ìgy a naptár modszernél maradtunk.
Nem is értem hogy miért csinálta amugy, ha mondtam neki hogy termékeny időszakban vagyok
2023. márc. 29. 17:34
14/21 anonim válasza:
Mert pl. le se sz@r?!😅 És mert te pedig hagyod. Egy önértékelés nélküli nővel pedig bármit meg lehet csinálni.
15/21 anonim válasza:
Legalább nekünk ne hazudoznál... tudod, névtelen oldal. Nyugodtan vállalhatod, hogy felelőtlen és id..ta vagy.
"Kicsivel tobb mint egy eve vavyunk egyutt ez ido alatt kb 3xor mar bevettem a 72 oras ami ugye nem egeszseges es teli van mindennel"
MAJD
"Egeszsegugyi okokbol nem szedhetek nagyobb hormontartalmu dolgokat."
16/21 A kérdező kommentje:
Igen nemrég derult ki, de a kerdest mar rég tul targyaltunk
Koszonom az intelligens valaszokat illettve a kevesbe azokat is.
2023. márc. 29. 22:33
17/21 A kérdező kommentje:
Tenyleg ezen az oldalon nem.lehet semmit sem kerdezni anelkul h nem elemezné ki minden szavamait valaki aki.. esnem sertegetne meg még ha hulyeseget is irok. Szerintem ti ezt szeretitek es nincs mas dolgotok.
2023. márc. 29. 22:35
18/21 A kérdező kommentje:
Ja es egyebkent a kerdes mar targytalan. Abszolut.
2023. márc. 29. 22:36
19/21 anonim válasza:
22 évesen vagytok a termekenyebbek!Csak csináljátok,hamarosan jön majd a gyermekaldas!
20/21 anonim válasza:
Igen kérdező, itt minden becsúszott baba azért csúszik be, mert mindenkinek hormonproblémája meg latexallergiája van. Véletlenül sem azért, mert felelőtlenül d.ugnak, mint a nyulak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!