Terhesség esetén milyen jellegű volt az alhasi fájdalom? Egész nap fájt vagy csak időszakosan?
Figyelt kérdés
Ovu óta átlátszó sok folyásom van, 2 napja kb alhasi húzó fájdalmam van (tompán), fülem néha lüktet, mindha a szivem dobogna benne, pár másodperc alatt elmúlik.2023. márc. 28. 12:17
5/13 anonim válasza:
Ugyanolyan mint a szokásos menstruáció előtt.
6/13 anonim válasza:
Olyan mint menstruáció napján mielőtt megjött volna.
Változó, van hogy egész nap fáj, van olyan hogy csak naponta 2-3 alkalommal pár percre
7/13 anonim válasza:
Szerintem a fül lüktetése egyértelmű - terhes vagy! 😁
8/13 anonim válasza:
Röhögni fogtok, de pár napja ugyanez a lüktetés. Elég bosszantó. Inkább reggel és csak a jobb fülemben. Halvány pozi tesztem van. Nem is gondoltam, hogy ezzel is összefügghet...
Alhasam csak enyhén görcsölt, az sem tartott sokáig. Egy nap pár alkalommal.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sok helyen olvastam, hogy a fül lüktetése is egy jel lehet a nagyobb pulzusszám miatt.Akinek nem volt ilyen tünete: az még nem biztos,hogy nem is lehet. Változnak a hormonok és mindent is művelhet a szervezettel, éppen ezért kérdeztem, hogy volt-e valakinek ilyen panasza kedves 7-es válaszoló!
2023. márc. 31. 08:35
10/13 anonim válasza:
Illetve, ha jelentkezik, az még nem jelenti azt, hogy valaki terhes...😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!