Hogyan zajlik az inszemináció? És kinek hányadikra sikerült?
nalunk is minden a legnagyobb rendben , megsem jon a golya 3 eve , nekunk most volt inszeminacionk ket hete most varjuk az eredmenyt , es remenykedunk
amugy az inszeminacio ugyanolyan mint egy jo alapos nogyogyaszati vizsgalat , otthonrol kell vinni a spermat es ott egy fecskendo segitsegevel fecskendezik be , persze azelott folyamatosan neznek uh-n es kapsz majd tuszorepeszto szurit is . drukkolok nekunk :)
hello
a mi esetünkben apucinak ott reggel ott kellett leadni az "anyagot",és 3 óra múlva kellett visszamennün.Addig megtisztították.....stb.
A doki kitámaszt a kacsacsűrűvel,lefertőtleníti a méhszájat,hogy nehogy valami fertőzést felvigyen a méhedbe.
Apuci anyagát felszívják egy nagyon vékony csőbe,és befecskendezik.Nem érzel semmit.
Nekünk a 4. sikerült.
Mi tavaszi babát szerettünk volna ,és úgy gondoltam,hogy tök jó lenne ha augusztusban sikerülne.
És teherbe is estem
jupijéééééé
Én is drukkolok neked!
Milyen gyógyszerekkel stimulálnak,és kb.hányszor kell menni a dokihoz míg beültetik?És otthon maradtál utána,mert én sajnos fizikai munkát végzek.
2. vagyok
minden rendben volt,csak 2 éve nem sikerült.
A mensi 3.napjától kellett 5 napig 2x1 clostyt szedni,első UH mensi után kb.11 napon 2-3 nap múlva este 17 órakor egy tüszőrepesztő szuri,2 nap múlva reggel inszem.
Utána nekem 2x1 utogestan hüvelykapszulát kellett "nyomkodnom" 2 hét múlva terhességi teszt,amikor negatív volt,akkor is megvizsgált,illetve felírta a következő adag clostyt,és kezdődőt előről minden
a closty a szuri meg az utogestan 1 hónapban kb.5000 Ft volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!