Inszemináció. Nektek milyen spermaszámmal és hányadikra sikerült? A dokim azt mondta, nem volt meg a szükséges 10 milló sperma, de azért elvégezte - én meg el vagyok kenődve, mert így már nem nagyon bízom a sikerben. Mik a tapasztalatok?
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló: nekünk 4 millió volt az inszemnél, igaz, a mozgók aránya csak 40%-os. Hova jártok, h nektek 3 millió a határ? Mert nálunk 10 millió, és nekünk meg bekoncentrálva is csak 8 lett :( De azért ha már ott voltam, elvégezte így is, csak felvetette, h ez nem elég. Nálatok megérlelte a petesejteket, megrepesztette a tüszőket és utána hazaküldött, h nem elég a sperma????
Szia! Ne légy elkeseredeve.Ebből még lehet baba.Nálunk 1 millió spermaszám alatt nem csinálják meg az inszemet.Nekünk az elsőnél 12 millió volt a felfecskendezett kiskatona,és sikerült az inszem.Sajnos nem maradt velem.
Egy kiskatona elég a megtermékenyítéshez.Voltam olyanokkal inszemen,akiknek 22 milliót fecskendeztek fel,és a 6 inszemből egy sem sikerült.Fel a fejjel!Pozitív hozzáállás!
10:21-es vagyok.
Mi Győrbe járunk, és ezt a 3 milliót a már kiválogatott jó minőségűekre kell érteni. Most nálunk összesen 7 millió volt, de mindössze 300000 volt belőle az élő. Ezt előtte nem tudtuk, mert korábban ennyire nem volt rossz a minősége, megvolt a kellő mennyiség, még mondta is az orvos, hogy bőven elég az inszemhez. Hát igen, most pocsékba mentek a stimulációs szurik meg a tüszőrepesztő is, ez van sajnos! :(((((((((
Drukkolok nektek!!!
Szia!
a győri vagyok
Most töltöm a 7. hetet!!! :))))))))))))
Májusban sikeres lombikbeültetésen estünk át, nagy az öröm, de még aggódunk, nehogy baj legyen, mégis csak kicsi terhességről van még szó. De már 4-5 mm-ek és dobog a szívük is, és ahogy ebből már látszik is, ikreket várok!!!
Lányok, akik itt vagytok és olvassátok, ne adjátok fel, előbb vagy utóbb, de meg lesz a sok szenvedésnek az eredménye!!!! Ez a világ legcsodálatosabb dolga, még ha minden reggelt rókázással is kezdi az ember....
Nagyon sok gratuláció neked!!! Drukkolj légyszi, nekem is lombik lett, holnapután ültetik vissza a piciket, mind a 8-an sikeresen megtermékenyültek :) Én is ikreket szeretnék :S
Hány petesejted lett? És hány pici embriód? Fantasztikus, h elsőre sikerült! Jó ilyet olvasni :D Gratula!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!