Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szüzesség elvesztése után...

Szüzesség elvesztése után lehet nagyobb az étvágy?

Figyelt kérdés

Mert mióta elvesztettem csak egy folytában ennék.

Azelőtt meg étvágytalansággal küzdöttem.

2023. márc. 26. 20:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen..
2023. márc. 27. 10:07
 22/25 A kérdező kommentje:
Mert nem lehetséges?
2023. márc. 27. 10:08
 23/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kotelezo 13 évesen?
2023. márc. 27. 10:09
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Kamu kérdésnek is gyenge volt. Próbálkozz még, Pisti!

A zabálási roham meg még mindig nem terhességi tünet. Általában azoknak van, akik bebeszélik maguknak és a tesztjük negatív lett. Amikor terhes lettem az első hónapokban nem ettem többet, sőt talán kevesebbet is az émelygés miatt.

2023. márc. 27. 11:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Te vagy troll vagy, vagy nagyon hülye.

A 21 évesen szüzesség elvesztése az ok, sőt a mai elkorcsosult világban becsülendő is.

Na de hogy ezt egyéjszakáson, ráadasul mindenfajta védekezés nélkül?! Igen, ha beléd megy a sperma attol siman lehetsz terhes első alkalommal is, es igen, ha egy olyannal csinalod, aki más alkalmikkal se huz gumit, akkor beteg is lehetsz. Az igazi ha mindkettő leszel!

Amugy nekem az első tünet ami a mensi elmaradással szinte egyidőben jött, a mellem hirtelen extra érzékennyé válása. Reggel felvettem a melltartót, delbe mar nem tudtam elviselni. A nagy etvagy később jött. De ez mindenkinek más.

2023. márc. 27. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!