A barátnőm ma az utcán megállt, hogy "mennyivel kékebb, világosabb a szemed? . Ne nevessetek ki, babát tervezünk, késik is, de még nem teszteltem. Valakinek ilyen?!
Semmi gond, nem haragszom, de akkor sem kéne leszólni másokat. Hány kérdés van, hogy valami tünetet produkálnak és már terhességre gondolnak minden apró jelből. Ez is egy olyan jellegű kérdés, miért, ne tehetné fel! Azért van ez az oldal! Azért teszik el a kérdést, mert valakinek biztosan volt hasonló tünete és bebizonyosodott a terhessége. Mindenkinél más van. Ennél cifrább kérdések is vannak. Nem hinném, hogy erre így kellett volna reagálni. És ez nálam is bejött, a barátnőmnél is bejött és a kolléganőm lányánál is bejött. És azt már sok mindenkitől hallottam, hogy a szem akkor sokkal jobban sugárzik. Szóval én csak a tapasztalataimat írtam meg, mert velem előfordult már ilyen és ez nem hülyeség, mint ahogy te gondolod.
Az meg mindenkinek a saját magánügye, hogy milyen jellegű kérdést tesz fel. Mindenki értelmes, hasznos válaszokra vár (akár pozitív, akár negatív értelemben), azért teszi fel a kérdést.
Szia!
Én azért drukkolok egy pozitív tesztért!Bízom benne,hogy ezek után azért majd megírod ide,hogy sikerült-e a baba!
Amúgy tényleg vannak itt olyan személyek akik tényleg inkább ne válaszolnának bizonyos kérdésekre,mert nagyon meg tudják bántani a másikat!( Most ettől a kérdéstől eltekintve általánosságban értem ezen válaszomat!!!!!) Nem muszáj válaszolni minden kérdésre! Lehet lepontozni de nekem ez a véleményem!
Hát, a kedveseknek köszönöm. Teszteltem este. Pozitív.. :-)
Mondtam, hogy nem kell butának nézni, s én sem terhességi jelként értékeltem, csak általános közvélemény, hogy a "terhes nők megszépülnek", ezek szerint ez lehet, hoyg részleteiben is igaz....
Azt hiszem, én sosem bántanék meg senkit tudatosan itt zöld haj és egyéb otromba válaszokkal... Sajnálom, hogy ilyenek (is) vagytok.
Mindegy, én fel vagyok dobva!!!!
Szia!
Én egy új válaszoló vagyok!Én hiszek az ilyesmiben!
GRATULÁLOK!!!!
Én hallottam olyanokat is,hogy fura pattanás is megjelenik az arcon!
Ha nem vetted volna észre írtam hogy drukkkolok hogy baba legyen és nem voltam bunkó(ellenben másokkal akik írtak neked)....csak azt mondtam hogy szerintem tuti nem változik a szemszín ettől. NEM ÉRTEM MIÉRT KELL ITT MINDENEN BESÉRTŐDNI...sajnálom hogy túlérzékenyek vagytok és nem veszitek a viccet...ennyi...Amúgy Gratula..
A zöld haj írója.
Szia!
18:56-os vagyok!
Gratulálok a babához minden jót kívánok!!!:-)
Vigyázz Magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!