Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van rá esély hogy...

Szerintetek van rá esély hogy sikerült teherbe esnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ez az első babaprojektes hónapunk tehát nem igazán vagyok tapasztalt ezügyben,így szivesen olvasgatnám a véleményeiteket.

Tehát a ciklusom 28 napos,elvileg a 15.napon volt az ovulációm(csak mensis appal követem). A ciklusom 6.napjától minden nap “próbálkozunk” , szerintetek esélyes hogy sikerült? 3 nem múlva (nem) kellene megjönnie a mensimnek, nagyon izgatott vagyok hogy sikerult e elsore 😇 elore is koszonom a valaszokat

2023. márc. 24. 17:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
41%
Vegyél predictor earlyt ha az nem + 2-3 nappal mensi előtt akkor, nem is lesz az, megspórólsz pár nap parát
2023. márc. 24. 19:23
 12/25 anonim ***** válasza:
49%

"Ugyan hadd izguljon már szerencsétlen"

Hagyjuk már, nyilván mindenki izgul ilyenkor, de nem írogat ki hülye kérdéseket.

Most komolyan, ennek mi értelme, hogy "szexeltem, lehetek terhes? ", mennyi ész kell ahhoz, hogy ezt meg kelljen erősíteni?

Ne haragudjatok, de van az a szint, ami már beteges, és ez az. Menjetek pazichológushoz kezeltetni magatokat.

2023. márc. 24. 20:23
 13/25 anonim ***** válasza:
63%
Fogd meg a kezet, és kísérd el! Azt hiszem, hogy ez az egészségtelen mennyiségű düh és frusztráció sem oldja meg magát, ami benned van, kedves utolsó.
2023. márc. 24. 20:53
 14/25 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos valóban sok az idióta a szaporodni vágyó hölgyek között. Ennek a kérdésnek is annyi értelme van, mintha azt kérdezte volna a kérdező, hogy mik lesznek az ötös lottó nyerőszámai. Fingunk sincs. Védekezés nélkül szexel, nyilván 50-50% az esélye. Bár annyi a bíztató, hogy a top idióta nem ennek a kérdésnek az értelmi szerzője volt a mai nap. Egy kedves babára vágyó nő megkérdezte, hogy szerintem a dupla csíkos terhességi teszt jelent e terhességet. Számomra megdöbbentő, hogy ezek a nők anyák lesznek. Az egyik nem tudja leolvasni a pozitív terhességi tesztet, a másik meg engem kérdezget, hogy vajon sikerült e összelegózni a gyereket. Lehet megsértődni, de a kérdések kiírói nem valószínű, hogy az emberi faj kiemelkedő intelligens példányai.
2023. márc. 25. 00:19
 15/25 A kérdező kommentje:
Még szerencse hogy ti mind kiemelkedő intelligens példányok vagytok kedves puffogók😂
2023. márc. 25. 02:58
 16/25 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, lehet, hogy fáj az igazság, de inkább gondolkozz el rajta.
2023. márc. 25. 05:19
 17/25 anonim ***** válasza:
76%
Bazdm... Csak beszélgetni akart csóri, mert izgul! Nyilván tudja ő is, hogy nem tudatjuk. Azt is tudja, hogy lehet terhes, de lehet, hogy nem. Mi a fsz bajotok van? Azt a sok rosszindulatú nem is tudom micsodát már! Jó itt rugdosódni? Ki bántott titeket, hogy ilyenek lettetek? Név és arc nélkül, gratulálok, nagyon kemények vagytok. Meg ritka okosak, empatikusak. Engem meg az riaszt meg, hogy az ilyenek is anyák, mint ti.
2023. márc. 25. 05:56
 18/25 anonim ***** válasza:
29%
17-es, ez nem egy beszélgetős fórum.
2023. márc. 25. 06:26
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

Nekem az exemmel 6 évig nem jött össze.

Majd a férjemmel az első próbálkozós hónapban. Úgy voltam vele, hogy úgysem jön össze egyhamar, már meg is beszéltük, hogy a nyarat kiélvezzük, és ősszel elmegyünk kivizsgálásra.

Abban a hónapban 3 alkalommal tudtunk együtt lenni, abból egy az ovuláció napján, egy a menzesz vége utáni napokban volt, a harmadik alkalom meg a nem várt előtt 2-3 nappal.

A nem várt napja körül voltam nőgyógyásznál éves rákszűrés miatt, kérdezte, hogy mikor esedékes? Közöltem, hogy a napokban.. Aztán rádöbbentem, hogy semmi pms tünet, vettem egy tesztet hazafelé, és csodák csodájára pozitív lett.

Már 2 hónapos a kisfiunk… :)

2023. márc. 25. 07:53
 20/25 anonim ***** válasza:
18, de az. Amint látod minden egyes kérdés alatt. Az.
2023. márc. 25. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!