Szerintetek van rá esély hogy sikerült teherbe esnem?
Sziasztok. Ez az első babaprojektes hónapunk tehát nem igazán vagyok tapasztalt ezügyben,így szivesen olvasgatnám a véleményeiteket.
Tehát a ciklusom 28 napos,elvileg a 15.napon volt az ovulációm(csak mensis appal követem). A ciklusom 6.napjától minden nap “próbálkozunk” , szerintetek esélyes hogy sikerült? 3 nem múlva (nem) kellene megjönnie a mensimnek, nagyon izgatott vagyok hogy sikerult e elsore 😇 elore is koszonom a valaszokat
"Ugyan hadd izguljon már szerencsétlen"
Hagyjuk már, nyilván mindenki izgul ilyenkor, de nem írogat ki hülye kérdéseket.
Most komolyan, ennek mi értelme, hogy "szexeltem, lehetek terhes? ", mennyi ész kell ahhoz, hogy ezt meg kelljen erősíteni?
Ne haragudjatok, de van az a szint, ami már beteges, és ez az. Menjetek pazichológushoz kezeltetni magatokat.
Nekem az exemmel 6 évig nem jött össze.
Majd a férjemmel az első próbálkozós hónapban. Úgy voltam vele, hogy úgysem jön össze egyhamar, már meg is beszéltük, hogy a nyarat kiélvezzük, és ősszel elmegyünk kivizsgálásra.
Abban a hónapban 3 alkalommal tudtunk együtt lenni, abból egy az ovuláció napján, egy a menzesz vége utáni napokban volt, a harmadik alkalom meg a nem várt előtt 2-3 nappal.
A nem várt napja körül voltam nőgyógyásznál éves rákszűrés miatt, kérdezte, hogy mikor esedékes? Közöltem, hogy a napokban.. Aztán rádöbbentem, hogy semmi pms tünet, vettem egy tesztet hazafelé, és csodák csodájára pozitív lett.
Már 2 hónapos a kisfiunk… :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!