Nekünk miért nem jön össze a baba? (Olyanokra is gondolok akiknek eddig nem sikerült)
Ha 1 évig spontán nem jön össze keress egy meddőségi szakembert, de a legjobb egy lombikos!!!
Nem viccelek, leírom a törenetem röviden: 2 év sikertelenség után a nőgyógyászomhoz fordultam, csináltatott vérvizsgálatot, kiderült hyperprolaktiniám van, írt rá gyógyszert minden hónapvan más adagban vérvétel után (alacsany szint kevesebb gyógyszer, köv hónapban magasabb szint több gyógyszer) így ment 2 évig és mindig hitegetet, hogy legközelebb összejön.Clostit szedetett fél évig. 2 év után elküldte a páromat is vizsgálatra és közölte, ha nála minden rendben lesz akkor kült Pécsre a meddőségibe. Az eredmények jók lettek, válasza: a következő menseskor keressem fel, addigra utánanézz hogy kezelhetne tovább(könyörgöm mit csinált 2 évig?).Kiborultam!!! Ismerősömtől kaptam lombikos doki elérhetőségét felkerestem. Mint kiderült a régi dokim inkább rontott a helyzeten mint javított. 4 hónap alatt beállította a hormomszintet, majd 2 hónap stimuáló inekció. Nem sikerült, Laporoszkópia, kiderült endometriozisom van és a soko clostitol elcisztásodtak a petefészkeim. Ezt leégeték és az endora 3 hó kezelést kaptam. A doki úgy engedett haza, ha a kezelés után 6 hónapig semmi, akkor lombik. Hát lombik lett, az első nem sikerült, a második igen (most 23 hónaposak a fiuk).A lombikos szakembernél 2006 októberében kezdtük és 2008 oktoberében megszülettek az ikrek.
mi 1 év után elmentünk egy meddőségi szakrendelésre.Ez idén februárban volt.
Májustól csinálták az inszemet.a 4. sikerült és most babát várunk
Utolsó vagyok ismét:Ne várjatok tovább.Mire kivizsgálnak bennetek azzal is megy az idő,és közben lehet próbálkozni.Egy jótanács,ha nem veszed tolakodásnak:Mi megcsináltattuk már előtte a vizsgálatokat,így nyertünk egy csomó időt!!Csináltass előtte egy HSG-t 3.napi és 21.napi hormon vérvételt,és apucitól egy spermaképet és andrológus szakvéleményt.Ha ezzel mentek oda kb.4 hónappal előbbre lesztek!!!
Mikor elkezdték nálunk az inszemet,akkor láttam meg én is a fényt az alagút végén
6 inszem után csinálnak lombikot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!