Én egy étteremben voltam pultos, a munkakörömhöz tartozott a zárás után pakolás, stb is, így én elég hamar. Csak az első három hónapban dolgoztam (6 hetesen derült ki a terhesség), amikor már tudták, és én is tudtam hogy terhes vagyok, akkor már nem zártam, és utána nem sokkal el is mentem táppénzre, bár az azt követő 6 hónap dögunalom volt.
2009. jún. 18. 10:43
2/14 anonim válasza:
Én ahogy megtudtam,hogy terhes vagyok,rögtön.Elég nehéz fizikai munkát végeztem.Autóiparban cnc gépkezelő.
2009. jún. 18. 10:45
3/14 anonim válasza:
Én egy hivatalban takarítottam, és a 10. héten egy kicsit véreztem, kórházba kerültem és ott azt mondták hogy nem lenne szerencsés vissza menni dolgozni. Ha nem lett volna vérzés akkor még biztos hogy dolgoztam volna 1-2 hónapot.
2009. jún. 18. 10:46
4/14 anonim válasza:
Én a fuvarozásban dologzom, bár nem fizikai munka hanem irodai, de annyira stresszes hogy a terhesség előtt már fél éve szívritmus zavarom volt és néha nagyon erős szívdobogásom. Napi 12 óra munka, idegességben, alig ettem és rendszertelenül...
Tehát én már az elejétől táppénzen vagyok, főleg hogy volt már vetélésem mert PCOS-es vagyok így veszélyeztetett terhes lettem.
Már 24 hetes vagyok, de nagyon kiegyensúlyozott, boldog kismama! Nagyon jó itthon, nem unatkozom, mindíg van mit csinálni.
Boldog babavárást!
2009. jún. 18. 10:49
5/14 anonim válasza:
Én a 6. héten megtudtam h pocis vagyok és akkor rögtön. Igaz, nem fizikai, hanem irodai munkát végeztem, de egy tyúktelepen. Nem is volt kérdéses, h mi legyen. Nem bántam meg, elég stresszes volt, itthon nyugodtabb és egyeltalán nem unatkozom, bár a férjem estefelé jön mindig haza, de elvagyok. Te is fel fogod magad találni, lekötnek a babás oldalak :)))))
28 hetes kismami
2009. jún. 18. 10:56
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat . Mi 2és fél évet vártunk a babóra és élelmiszer boltban melózom feszített tempóban. Talán az lesz a legjobb ha nem dolgozom sokáig. Boldog babavárást mindenkinek:-)
2009. jún. 18. 10:57
7/14 anonim válasza:
Én aznap amikor megtudtam hogy babás vagyok mondtam a dokinak hogy volt már vetélésem és nem szeretnék kockáztatni így tp.-re szeretnék menni.Nagyon aranyos volt,megkérdezte mikortól és mondtam (akkor)hogy mától.Épp du.-os voltam és már nem is mentem be csak betelefonáltam hogy mivan és kész.Én is elég kemény fizikai munkát csináltam emelgetés az volt bőven benne.Úgyhogy egy percig sem gondolkodtam rajta.És te?
2009. jún. 18. 11:05
8/14 anonim válasza:
Szia.Én is élelmiszer boltban doliztam......9.hétig:)Nem örültek de nem bántam meg mert a baba az első:)))
Szerintem te is minnél hamarabb menj táppénzre:)
Boldog babavárást
31 hetes km
2009. jún. 18. 11:25
9/14 anonim válasza:
Én élelmiszerboltban voltam eladó-pénztáros.7.hónap feléig dolgoztam.Inkább pénztárban voltam,szerencsére jó főnököm volt,kímélt engem.
2009. jún. 18. 11:48
10/14 anonim válasza:
Kb. a 7. héttől szintén nehéz fizikai munka (autóipar)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!