Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1nappal nem várt mensi elött,...

1nappal nem várt mensi elött, kicsit fehéres krémes folyás mire utalhat? örülhetek? és ha holnap nem jön meg, mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem még korán örülnöd, de ne legyen igazam!

Mensi előtt először nekem is kis fehéres krémes folyás volt, majd jött a rózsaszínezés majd a pirosozás. :(

Én kivárnám a mensit amíg késik 1 hetet és csak utána tesztelnék. De amúgy azt veszem észre a többség elég korán szokott tesztelni. Én viszont biztosra szeretek menni, hát ahogy gondolod, akkor tesztelsz amikor jónak látod, de minél később, annál biztosabbat mutat.

2010. okt. 7. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem még 2 nap van de nekem is volt reggel ilyen folyásom,és csak annyi hogy derekam majd leszakad.de én majd hétfőn veszek teszter ha addig nem jön meg.és remélem nem fog.szerintem inkább szombaton tesztelj ha holnap nem jön meg.sok sikert
2010. okt. 7. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom,az első válaszoló:olyan "kedves" vagy.Miért nem mondod neki,rögtön azt,hogy tök mindegy milyen a nyákod úgyis elvetélsz hm????Mindegy...

Kérdező:nekem is ugyanilyen folyásom volt mikor terhes voltam,és ugyanilyen azóta is,úgyhogy a remény megvan,én drukkolok.Ja és mensi napján teszteltem,szépen kimutatta,bár ez függ attól is,hogy mikor volt a pé-d

2010. okt. 7. 15:01
 4/5 ZsZs27 ***** válasza:
Nekem múlt hét szombaton kellett volna megjönnie, még semmi. Holnapután fogok tesztelni. Ami a folyásomat illeti, gyakorlatilag óráról órára változik. Egyszer ilyen, egyszer olyan. Nem tudom ez mire utalhat, egyet tudok, nem ilyen szokott lenni. Az említett krémes folyás volt már korábban nekem is mensi előtt, eddig mégse jött össze. De azt te tudod, nálad előfordult-e már ilyen. De remélem szerencséd lesz!
2010. okt. 7. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:

hát eddig ugye nem is figyeltem, de most hogy nem várom figyelem és most tűnt fel a folyás.

köszi mindenkinek, és nektek is drukkkkk!

:)

2010. okt. 7. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!