1nappal nem várt mensi elött, kicsit fehéres krémes folyás mire utalhat? örülhetek? és ha holnap nem jön meg, mikor teszteljek?
Hát szerintem még korán örülnöd, de ne legyen igazam!
Mensi előtt először nekem is kis fehéres krémes folyás volt, majd jött a rózsaszínezés majd a pirosozás. :(
Én kivárnám a mensit amíg késik 1 hetet és csak utána tesztelnék. De amúgy azt veszem észre a többség elég korán szokott tesztelni. Én viszont biztosra szeretek menni, hát ahogy gondolod, akkor tesztelsz amikor jónak látod, de minél később, annál biztosabbat mutat.
Komolyan mondom,az első válaszoló:olyan "kedves" vagy.Miért nem mondod neki,rögtön azt,hogy tök mindegy milyen a nyákod úgyis elvetélsz hm????Mindegy...
Kérdező:nekem is ugyanilyen folyásom volt mikor terhes voltam,és ugyanilyen azóta is,úgyhogy a remény megvan,én drukkolok.Ja és mensi napján teszteltem,szépen kimutatta,bár ez függ attól is,hogy mikor volt a pé-d
hát eddig ugye nem is figyeltem, de most hogy nem várom figyelem és most tűnt fel a folyás.
köszi mindenkinek, és nektek is drukkkkk!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!