Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudom ki tapintani, hogy...

Hogy tudom ki tapintani, hogy fent van a méh szájam és zárt? Mert amikor megpróbáltam pont a hüvelyemnél éreztem, valamit mint ha valami ki akarna belőlem esni!

Figyelt kérdés
Tudom butaság de nagyon érdekel
2010. okt. 7. 12:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Akkor lent volt. Majd keresd újra, és tapasztalod, hoyg feljebb kerül. Van aki alig éri el olyankor. Ha mindig lenn van, akkor kezdj intimtornázni!
2010. okt. 7. 12:35
 2/20 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 14. napon és még nem jött meg!!
2010. okt. 7. 12:41
 3/20 A kérdező kommentje:
És igazából, hogy lehet kitapintani?
 4/20 anonim ***** válasza:

Sosem éreztem még annyira lent, pedig 3 gyermekem van.

Biztosan a méhszájat érezted?

Egyébként a méhszáj állapota, még nap kozben is változik, reggel másképp van mint este.

Én is próbáltam figyelni, de inkább nem piszkálom. Ott a hőmérőzés, az ovuteszt.

5/20 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem tesztelj inkább. mert a méhszáj állapotából nem biztos, hogy tudsz kovetkeztetni.
2010. okt. 7. 12:42
 6/20 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy nem tudom mi érzek mert nem is értek hozzá...
2010. okt. 7. 12:44
 7/20 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy csak a hüvelybemenetnél levő mirigyeket érzed. A méhszáj az feljebb van, ha legugolsz, és úgy nyúlsz fel egy újjal, akkor fogod csak érezni. Kemény, mintha egy orrhegyet fognál.
2010. okt. 7. 12:56
 8/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm!!! Az utolsónak írom, hogy amit leírtál azt éreztem mintha egy kis üveg labda lenne és kemény!!!

AKKOR EZ BABÁT JELENT? A 14. napomon vagyok

2010. okt. 7. 12:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Lehetséges, mert ha megjonne a mensid, már elvileg nyitva lenne. Reggel csinálj első vizeletből egy terhes-tesztet.
2010. okt. 7. 13:00
 10/20 A kérdező kommentje:
Ha most csinálnék akkor is ki mutatná?
2010. okt. 7. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!