Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mikor lett pozitív a teszt?

Kinek mikor lett pozitív a teszt?

Figyelt kérdés

Csupán érdekel, annyi félét olvasok. Tegnap megragadta a figyelmem egy mondtad, amit tegnap olvastam, mégpedig ,, Ha 12.-13.dpo negatív a teszt, akkor az már negatív is marad.”

Kiváncsi vagyok, valóban lehet igazság alapja ?

2023. márc. 22. 11:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Javítom, romomed teszt a medilab helyett
2023. márc. 23. 17:08
 22/27 anonim ***** válasza:

Erőt és kitartást kívánok!

B

2023. márc. 23. 18:06
 23/27 anonim ***** válasza:
Szurkolok azért
2023. márc. 23. 19:54
 24/27 anonim ***** válasza:
11 dpo délutáni pisiből. Előtte nagy reggeliből is full negatív lett (predi)
2023. márc. 23. 20:16
 25/27 anonim ***** válasza:
50%
Szia nekem akkor lett pozitív a teszt mikor terhes voltam 😁
2023. márc. 25. 18:54
 26/27 A kérdező kommentje:

Kedves 25.!

Nekem sajnos csütörtökön meg is jött, azóta csináltam egy tesztet ami negatív lett, tehát elindult valami de meg is szakadt sajnos :( nem baj, új hónap új esélyek. Arra gondoltam hogy szednék valami vitamint, ami feltölti a szervezetem a szükséges anyagokkal. Ti miket szedtek? Sima folsav? Vagy valami várandósság előtti készítményt?

Drukkolok mindenkinek, akinek nem sikerült ebben a ciklusban, hogy április végén mar mindannyiunk kezében ultrahang fotó lehessen 😊

2023. márc. 27. 08:41
 27/27 anonim ***** válasza:
A d vitamin fontos még, e vitamin vastagítja a nyálkahártyát
2023. márc. 27. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!