Csupán érdekel, annyi félét olvasok. Tegnap megragadta a figyelmem egy mondtad, amit tegnap olvastam, mégpedig ,, Ha 12.-13.dpo negatív a teszt, akkor az már negatív is marad.”
Ez egy sima Romomed teszt, 25-ös. Jajj mostmár tényleg nagyon reménykedem, hogy pozitív 🥰 holnap reggel ismétlek 😁
2023. márc. 22. 16:41
14/27 anonim válasza:
Hanyadik dpo? Lehet, hogy egy Predivel jobban látszana
Kérlek írj majd mi lett, gondolok Rátok 🥰
2023. márc. 22. 16:46
15/27 A kérdező kommentje:
12.dpo
Reggel csináltam munka előtt, akkor halványan látszott csak, most délután néztem rá, rögtön szembe tűnt a második csík.
Köszönöm szépen 💙
2023. márc. 22. 16:53
16/27 anonim válasza:
Teszteltél?
2023. márc. 23. 07:05
17/27 anonim válasza:
Az én javaslatom az, hogy SOHA ne teszteljünk nemvárt előtt. Nekem nemvárt előtt 7 nappal pozitív lett már ( korán volt az ovuláció ) , és végig az is maradt, minden teszt - digitális, csíkos, olcsó, drága. Aztán mégis megjött. Rohantam orvoshoz, zokogtam végig a metrón, az orvosnál, aki kb kiröhögött, hogy mit várok, miért teszteltem ilyen korán, ez normális, korai vetélés. Az biztos, hogy én SOHA SOHA SOHA nem fogok legalább 3 nap késénél előbb tesztelni, mert ezt nem szeretném még egyszer átélni.
2023. márc. 23. 09:03
18/27 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni nekem + teszt es 3 nap keséssel megjött, van akinek 1 hét késéssel jön meg. Teljesen mindegy mikor tesztelt, ha meg akar j{nni megjön, ha nem akkor nem.
Predictor earlyval tesztelj.
2023. márc. 23. 12:34
19/27 anonim válasza:
Egyik korábbi válaszoló vagyok, nekem pont 12 nap a luteàlisom, igy a 13 dpo nekem kb az a mensi elmaradàsànak mapja is. Csak mindig a 14 nap az àtlagolt érték ha olvasol valahol erről.
2023. márc. 23. 13:31
20/27 A kérdező kommentje:
Teszteltem, halványabb lett a medi lab és meg is jött, igaz egész gyengén. Kíváncsiságból ellőttem az utolsó David tesztem és mit ad Isten? Eddig soha semmi nem látszott rajta, még tegnap sem, erre ma ott a csík halványan és borzasztóan szúródik az alhasam és a mellfeszülés sem enyhült. Nem tudom mi történik, gondolom ha el is indult valami annak most vége szakad. Nagyon szomorú vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!