Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szellemcsík megjelenése...

A szellemcsík megjelenése jelenthet terhességet?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 18ik napomon és két hete feszít a hasam van mikor elég erősen, fel vagyok puffadva és a melleim is furán változtak.Ma csináltam tesztet ami negatív volt.Kiakartam dobni(kb 10 perc telhetett el)és akkor láttam egy haloványka csíkot.Eltettem és leragasztottam celluksszal, de hát fakult már.De ott a csík.Szerintetek?Ja clostyt szedtem az elmúlt két hónapban.Ebben nem.
2010. okt. 7. 10:23
 1/10 anonim ***** válasza:
ha színes, akkor nem szellemcsík, hanem halvány +. ha szürkés, akkor szellemcsík, amit -ot jelent. fakul, ez normális, ha benedvesíted, visszanyeri az eredeti állapotát.
2010. okt. 7. 10:31
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ

akkor talán végre örülhetek és valóra válik az álmom

mert színes volt olyan rózsaszínes

de mire kifakult tényleg olyan mintha csak szellemcsík lenne

asszem irány a doki

2010. okt. 7. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem két terhességem is volt, és mindkét esetben nagyon halvány volt a csík, de mindkét esetben OTT VOLT!!! Szóval ha látod, akkor az ott is van, és az pozitív eredményt jelent :)
2010. okt. 7. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
18. ciklusnapodon vagy, szerintem várj még pár napot, pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha erősödik akkor az jó..ne rohanj az orvoshoz azonnal..semmit az égvilágon nem fog látni még, csak feleslegesen piszkálna most meg..türelem
2010. okt. 7. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Te ha még csak a 18. napodon vagy, minek teszteltél? Vagy mikor kellene nem megjönnie a mensidnek??

Szerintem túl korai volt, de drukkolok, hogy tényleg baba legyen a dologban!

2010. okt. 7. 11:24
 6/10 A kérdező kommentje:

leírtam a kérdés után h furán feszít a hasam és változtak a melleim

ezért kiváncsiságból teszteltem

és mivel clostyval kezeltek bármikor esedékes lehet a teherbe esés

2010. okt. 7. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha a ciklusod 18. napján vagy, akkor még most nemrég volt a peteérésed, ilyenkor még nagyon korai tesztelni, semmit nem fog mutatni a teszt, ugyhogy ebben az esetben negatív lehetett inkább a teszt, szellemcsíkos. Ilyen esetben még várjál legalább 1-1,5 hetet a teszteléssel.

De, ha a peteérésed utáni 18.napon vagy, akkor már bőven ki kellene mutatnia a tesztnek, nemcsak halványan, de sosem lehet tudni, lehet, később volt a peteérésed és azért halvány még. Pár nap múlva próbálj még tesztelni egy érzékeny teszttel, de ha elmész orvoshoz, ős is meg tudja már állapítani, ha terhes vagy.

2010. okt. 7. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem láttam az előbbi válaszodat, akkor tárgytalan az előző hozzászólásom.
2010. okt. 7. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
szia teszteltel ismet? mi lett az eredmeny?> szeretnem tudni, koszi
2010. okt. 17. 17:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Teszteltem de negatív lett.De érdekes módon mintha látni lehetne a másik csík körvonalait.Tudom hülye vagyok, de egyik felem azt mondja talán baba van, a másik azt h nem.....

2010. okt. 19. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!