A szellemcsík megjelenése jelenthet terhességet?
köszi a választ
akkor talán végre örülhetek és valóra válik az álmom
mert színes volt olyan rózsaszínes
de mire kifakult tényleg olyan mintha csak szellemcsík lenne
asszem irány a doki
Te ha még csak a 18. napodon vagy, minek teszteltél? Vagy mikor kellene nem megjönnie a mensidnek??
Szerintem túl korai volt, de drukkolok, hogy tényleg baba legyen a dologban!
leírtam a kérdés után h furán feszít a hasam és változtak a melleim
ezért kiváncsiságból teszteltem
és mivel clostyval kezeltek bármikor esedékes lehet a teherbe esés
Ha a ciklusod 18. napján vagy, akkor még most nemrég volt a peteérésed, ilyenkor még nagyon korai tesztelni, semmit nem fog mutatni a teszt, ugyhogy ebben az esetben negatív lehetett inkább a teszt, szellemcsíkos. Ilyen esetben még várjál legalább 1-1,5 hetet a teszteléssel.
De, ha a peteérésed utáni 18.napon vagy, akkor már bőven ki kellene mutatnia a tesztnek, nemcsak halványan, de sosem lehet tudni, lehet, később volt a peteérésed és azért halvány még. Pár nap múlva próbálj még tesztelni egy érzékeny teszttel, de ha elmész orvoshoz, ős is meg tudja már állapítani, ha terhes vagy.
Kedves utolsó válaszoló!
Teszteltem de negatív lett.De érdekes módon mintha látni lehetne a másik csík körvonalait.Tudom hülye vagyok, de egyik felem azt mondja talán baba van, a másik azt h nem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!