Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy a környezet...

Miért van az, hogy a környezetemben minden olyan nő akinek nem jött még össze a baba, szóval olyan gonoszan tudnak viselkedni néha azokkal akiknek összejött már a baba?

Figyelt kérdés
Pl. ismerek olyan nőt, akinek nagyon nehezen jött össze, és a környezetbében amíg neki nem lett babája(8 évet várt babára)addig mindnkire aki terhes lett úgy nézett mint a véres rongyra.Engem ez roppant idegesített, mert amikor ő terhes lett akkor őneki mindenki örült, hogy végre terhes lett.Nem tudom mit szólt volna, ha rá is fújnak mert összejött végre a baba.Nah szóval van pl. egy csaj a házunkban aki 6 éve próbálkozik, de nem sikerült sajnos eddineki.Én szurkolok neki, annak ellenére, hogy egy kiálhatatlan nőszemély, mert akinek gyereke van azt mind piszkálgatja, beszól a gyerekeknek, hogy az udvaron itt meg ott ne játszaNAk.az udvar mindenkié aki itt lakik.És azt vettem észre, hogy aszülőkkel is kötözködik.Van itt egy háromgyerekes anyuka,őt fel is jelentette , valami hülyeség miatt.(nem részletezném)Már el akart költözni de sajnos nem mentek el valami miAtt.senki nem szereti, mert moindeki tudja, hogy utálja a gyerekes anyukákat, apukákat.De még fordulhat a kocka, összejöhet még a gyerek akkor is ilyen lESz?Biztos, hogy nem.Amúgy meg a szemével ölni tudna úgy néz.Tényleg ennyire meg tudja az embert keseríteni a gyerektelenség?Mi is hat évet vártunk a manónkra és mégsem utáltam a terhes nőket.Hogy van eZ???Kérlek válaszoljatok!
2010. okt. 7. 09:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mi 6 évet vártunk a kisfiamra, mégsem adtam fel soha,
2010. okt. 7. 14:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Én mélységesen átélem azoknak a nőknek a helyzetét akiknek nem jön össze a baba sok sok év alatt sem, hisz nekem sem jött össze egyhamar, de végül is kivártam, és meg lett a gyümölcse a várakozásomnak.igaz mondjuk nekem egy betegség is bejátszott a 6 évbe, tehát örülök, hogy élek, és hálát adok az égnek, hogy megajándékozott egy babával.Egyébként ha volt is írígy gondolatom a 6 év alatt azon felülmúltam magam,és pozitívan gondolkodtam, és elképzeltem, hogy ha én lennék terhes és én kapnék ilyen gondolatokat, hogy egy nő akinek nem lehet babája ilyeneket gondol ha ránéz a (képzeletbeli)pocakomra és egyből elszégyeltem magam amikor írígykedtem és hát amikor elmentem a babarészleg előtt a hipermarketekben az nem volt könnyű dolog, vagy ha a játszótér mellett elmentem és láttam a boldog anyukákat.Közben meg csak öregedtem, és egyre úgy éreztem, hogy lehet, hogy nekem nem Sikerül?Egyébként akkor jött össze a baba, amikor nem is számítottam rá:Éppen megtaláltam álmaim új munkahelyét és boldog voltam", és akkor beköszöntött az én kis pocaklakóm.Bocsi, ha kicsit zavaros voltam,de közben megérzkezett az alvásból a kisfiam.:)És hát ide kellett ülnie, és elment az ihletem.
2010. okt. 7. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem írja elő a törvény, hogy más gyerekének kötelező örülni, mindenkinek szíve-joga hogy áll a dologhoz. Javaslom hogy ne foglalkozz ezzel a problémával, hagyd meg annak a másik nőnek. Majd ha neki megszületik a gyereke te sem nézel rá.
2010. okt. 8. 09:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az utolsóra nem reagálnék, mert provokatívnak tartom, és nem szállok vitába.És olyan kérdést tettem itt fel ami igen kényes kérdés sajnos.Mondjuk az igaz, hogy vannak rosszindulatú emberek, és vannak akik nem saját önös érdekeiket nézik, hanem tudnak örülni más örömének.utsó te sajna nem ezek közé tartozol, hanem szerintem abba a kategóriába amit megemlítettem.
2010. okt. 8. 10:53
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem érzem hogy a másik kategóriába tartoznék mert tudok örülni a más gyerekének, sőt a barátnőm és a húgom is most szült és imádom a csemetéiket, én pedig még nem tervezem mert túl fiatal vagyok. Csak merészeltem megírni a véleményemet, gondolom ezért tetted fel a kérdést. Sajnálom hogy nem azt írtam amit szerettél volna, hogy ezek a nők gonoszak és szerencsétlenek.

A dolgok nem csak feketék és fehérek.

Te meg valószinüleg az a kategória vagy aki.... a többit rád bízom.

2010. okt. 8. 11:13
 16/16 A kérdező kommentje:
no komment...
2010. okt. 8. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!