Kinek hogy sikerült a lombik? Mi még a beültetésig se jutunk el. Petesejt alultermelés
Itt a folyt köv. Jól reagált a szervezetem, szép vastag nyálkahártya épült fel, így a 16. ciklusnaptól a Duphastamot is szednem kell, 3x1-et, és tovább az Estrofem-et és a vérhígítót szúrni. 25. napig kell így szednem, utána mindent abbahagyni és néhány napon belül megjön a menstruáció, és aznap háziorvossal be kell adatni a Diphereline Depot 3,75-ös injekciót (ezt izomba adják, 1 db injekció kb. 30 ezer forint). Utána, a menstruáció és a szuri pontos időpontjától függően aug. 2. és 7. lesz a mintaadás/beültetés dátuma.
Árak:
"Az adományozott petesejtes kezelés ára 5.280 Euró. Az ár tartalmazza az orvossal történő konzultációt, a stimuláló gyógyszereket az adományozó részére, a ciklusa figyelését, a petesejtek kiemelését, az ICSI módszerrel történő megtermékenyítést, a meghosszabbított kultivációt (5.-6. nap), az asszisztált hatching-et (amennyiben szükséges) és a friss embriótranszfert. Az ár nem tartalmazza a gyógyszereket és a fennmaradó embriók lefagyasztását és tárolását.
Embriók kriokonzerválása - Első 2 tárolóedény (1 vagy 2 embrió edényenként) + 1 év tárolás - 395 €
Embriók kriokonzerválása - Minden további tárolóedény (1 vagy 2 embrió edényenként) + 1 év tárolás - 110 €/embrió
MACS – mágneses spermium szétválasztás - 365 €
2.500 Euró előleget fog kelleni majd fizetni kb. 1 hónappal az időpont előtt. Erről bővebb tájékoztatást az időpont elfogadása után kapnak majd."
Írj ha van még kérdésed. :)
Kedves kérdező! Mi is elkeudtuk a lombik vizsgálatokat, már minden megvan, de félek belevágni.
Minden rendben volt, de 17 az FSH-m. 41 éves vagyok.
Neked mennyi az FSH?
milyen vastag nyálkahártya lett amúgy? És mivel "építetted"? 🙂
Én a férj vagyok, feleségemnek nagyon alacsony az AMH-ja ezért mi a donor embrióba vágtunk bele.
FSH-t ha hazaérek megkérdem tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!