11/17 anonim válasza:
Erről már vagy 3 kérdést kiírtál. Amíg ennyire rá vagy kattanva nem fogsz teherbe esni...
12/17 A kérdező kommentje:
Ismétlem, a progeszteron bevétele miatt aggódom, nem szedtem még ilyen gyógyszereket és mint utána olvasva az ember (pozitívat-negatívat) aggódik.
Nyilván hamarabb nem akarom elkezdeni, ne hogy ártsak vele de nem tudom mikor kellene azért is írtam ki hátha volt valaki ilyen szituációban és tud okosabbat mondani, végtére ez egy kérdezz-felelek oldal :-)
2023. márc. 16. 09:30
13/17 A kérdező kommentje:
(És persze a teherbeesés lenne majd a fő cél, de ameddig nincs rendben pár értékem addig csinálhatok bármit ahogyan írod, nem fogok terhes lenni. )
2023. márc. 16. 09:34
14/17 anonim válasza:
Hát, de ha nem tudod, miért nem hívod fel az orvosodat vagy írsz neki egy emailt? Miért idegen laikus embereket kérdezgetsz? Ha itt azt írják, hogy ugorj a kútba akkor beleugorsz? Kérj kompetens szakmai segítséget szakorvostól!
15/17 A kérdező kommentje:
Csak véleményeket fogadok, illetve hátha volt valaki hasonló cipőben.
Dokinak írtam emailt tegnap, de most válaszolt hogy a mai naptól szedjem be, mert hétfőn volt 22mm tüsző, másnap pozitív lh teszt akkor szerinte az már megrepedt.
Jövőhéten kell mennem vérvételre, majd kiderül.
2023. márc. 16. 10:32
16/17 anonim válasza:
Csodálatos. Volt értelme ennek meg a másik 5 kérdésednek...
17/17 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki + 5 kérdést.
Legyen neked is szép napod! :-)
2023. márc. 16. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!