11.en lett volna a menstruációm de 5-6.an volt pozi lh teszt.Mikor teszteljek?ma így hányadik dpo vagyok?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 09:21
1/26 A kérdező kommentje:
Persze mai hcg negativ
2023. márc. 15. 09:21
2/26 anonim válasza:
Ha hatodikán még fent volt az LH szinted, és 7-dikére esett, akkor valószínű akkor volt a tűszőrepedésed, ami azt jelenti, hogy ma vagy a 8. DPO-n. Várj ameddig csak tudsz a teszteléssel.
3/26 A kérdező kommentje:
Hát igen sajna a mai negtiv lett
Pedig azt hittem még fog jönni mert pont 11,12én volt egy kevés barna,vér folt de csak törlésnél nagyon minimális az se folyamatosan
2023. márc. 15. 09:35
5/26 A kérdező kommentje:
[link] ezek meg előtte
Utána meg már szinte nem is látszott a csik
2023. márc. 15. 09:38
6/26 anonim válasza:
Jajj miért ezt a fs tesztet használjátok mindig???
7/26 A kérdező kommentje:
Már rendeltem más fajtát ha meg jönne
2023. márc. 15. 10:03
8/26 anonim válasza:
Már el lett mondva más kérdésednél is, hogy nem volt pozitív az LH teszted 6-án.
Szóval az sem biztos, hogy volt peteérésed, illetve túl korai még tesztelned. Pár napot várj még.
9/26 A kérdező kommentje:
Az a baj mire meg jött a clearblue addigra nem mosolygott
2023. márc. 15. 13:33
10/26 anonim válasza:
Hány kérdést akarsz még feltenni?
Már nem ez az első.
Ne legyél már ennyire görcsös, mert bele fogsz hülyülni. Annak meg aztán nem sok értelme van.
Most, ha megjön pár nap múlva, akkor a következő hónap megint így fog telni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!