Vajon sikerült?
Én magam is kicsit hülyének nézem azt, aki ilyen kérdést feltesz, de bevallalom.
Tehát tegnap kellett volna megjonnie (31.nap). Múlt héten szinte végig görcsölt a hasam, derekam, fejem fájt, álmos voltam. Én hülye szombaton csináltam egy tesztet kora este, egy 25-ös Facellet, hómező volt.
Tegnap néha olyan mindjárt megjön érzésem volt, de semmi azóta sem.
Tudom, csináljak tesztet és megtudom, de szerintem kívárom a holnap reggelt, ha addig nem jön meg. Ilyenkor már mindegy a teszt erőssége? Egy kicsit izgulok, lehet, hogy pont azért késik, és majd nagyot koppanok. Tudtok mondani valami biztatót?
Valóban hülye kérdés és ezzel nem megbántani akarlak. Mégis szerinted mi honnan tudjuk? Vegyük elő a varázsgömböt ès nézzük meg benne?
Szexeltél védekezés nélkül? Ha igen, akkor lehetsz terhes.
Csinálj egy tesztet, ennél jobb tanács nincs. Ha van lehetőséged rá, akkor 10es érzékenységűt, az a biztos, és reggeli első vizeletből.
szerintem kívárom a holnap reggelt.
-Szerintem ne várd ki, ha tegnap volna megjönnie és terhes vagy, ott lesz a csík.
Ilyenkor már mindegy a teszt erőssége?
-Ezt nem teljesen értem. Ilyenkor? Miért milyenkor? Már mindegy? Eddig se volt mindegy, nem? Erőssége? Lehet halvány, lehet erős, de a csík, az csík.
Kedves az eleje, hogy bevállalod, de nyuszifül nem lehetsz te olyan butus ha már így indítasz és lehet annyi gógyid, hogy elmész egy tesztért, legyen az akármilyen márka, a legolcsóbb is kimutatja ha terhes vagy.
"Ilyenkor már mindegy a teszt erőssége?"
Szerintem a teszt érzékenységére gondolt.
Nekem a 25 {s is mutatta 3-4 nappal mensi előtt, de bármi lehet
Tesztelj és kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!