Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, akinek rövid,...

Van olyan, akinek rövid, gyenge a menstruációja, de könnyen teherbe esett?

Figyelt kérdés

Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, nagyon gyengék a menzeszeim. 3 nap az egész, és még a legerősebb napot is csak enyhe vérzésnek nevezném.

Volt egy kémiai terhességem, és azután is tök kevés volt.

Van olyan, akinek szintén hasonló a menzesze, és mégis könnyen lett gyermeke?

2023. márc. 12. 09:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nincs összefüggés a két dolog között.
2023. márc. 12. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem fájt a mensim, 4 nap volt. Első nap kellett a betét napközbenre és estére is de nem sokat cseréltem, második nap sokszor cseréltem viszonylag estére is kellett, harmadik nap már alig alig volt estére nem is kellett, negyedik nap napközben volt csak egy minimális estére szintén nem kellett betét.

1 hónap alatt teherbe estem (igaz minden nap szexeltünk, volt,hogy többször is)

2023. márc. 12. 09:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelen!

Nekem első volt “erősebb” a vérzésem, harmadik napok már maszatoltam szinte.

Úgy estem teherbe hogy nem is terveztük. :)

2023. márc. 12. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia én nekem 7 naposbol hirtelen lett 3 napos es szinte tisztasági betet eleg lenne… emiatt elmentem orvoshoz aki azt latta hogy vékony nagyon a méhfala ( endometrium) igy elküldőtt hormon panelre ( 2 het mulva lesz) es ez miatt nehezebben tudna a baba be ágyazodni. 31N
2023. márc. 12. 11:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelen

21-23 napos ciklus

3-4 nap mensi minitamponnal

35 évesen

Első hónapban ikrek

2023. márc. 12. 12:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

4-5 nap, de minimális vérzésem van. Ha nem bomlana a vér a betétben és nem lenne emiatt higiéniátlan és kellemetlen napi egy betéttel, akkor nem is kéne cserélnem. Normál betét is csak az első két napon kell, utána a tisztasági se ázik át órákig.

Első gyerek 1. hónapban, 2. gyerek 2. hónapban jött össze, 31 és 35 évesen.

2023. márc. 12. 13:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Ez kicsit megnyugtató.

Nekem tavi előtt pcos miatt nem is nagyon volt ciklusom, csak évente 2-3x menstruáltam, de az normál mennyiségű volt. Tabletta szedés alatt se csökkent, akkor is normál volt a megvonásos vérzés. Szeptemberben abbahagytam, azóta ha nem is pontosan, de havonta megjön, ovulációm is van (hőgörbét vezetek), de a vérzés szinte semmi. Első nap pecsétel, második napon egy normál betét elég lenne, de nagyon max kettő, harmadik nap megint csak alig valami, negyedik nap meg már csak barna, tisztasági simán elég.

Eddig nem is agyaltam rajta, de most mikor kémiai lett a vége, akkor majdnem két hetes vérzéskimaradással is csak 6,5 mm volt az endometrium….

2023. márc. 12. 13:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem írtad a pcos-t.

Az teljesen más kategória.

2023. márc. 12. 14:18
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
A beágyazódáshoz vastagabb endometrium kell. Abba tud jól beágyazódni.
2023. márc. 12. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
9, de a vérzés mennyisége nem ekvivalens a méhnyálkahártya vastagságával, ugyanis a méhnyálkahártya leválhat kevés és sok vérrel együtt is.
2023. márc. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!