2-3 napig tartó menstruáció nem gond a baba tervezéskor?
06.30 csütörtökön volt a 0.nap, mert kevés, picike rózsaszín volt csak a wc papíron.
07.01 pénteken 1.nap mert erős volt.
07.02 szombaton a 2. nap volt, még erős volt de már érezhetően enyhült...
07.03 vasárnap a 3.napon mintha elvágták volna, semmi...🤔
Korábbi években sem tartott sokáig 4 nap max...de most akárhogy is nézem ez 2 napos mensi...
35 éves vagyok.
Ez korai klimax lenne?
Vagy a nagy meleg is tud ilyet csinálni?
Sportolok, nem versenyszerűen, de azért naponta 40-50 perc megvan.
Ez okozhatja a csökkenést?
Amúgy 28-29 naposak a ciklusaim, ebben nincsem ingadozás.
Semmi gond ezzel.Lényeg hogy leváljon minden hónapban a méhnyálkahártya mert így újul meg és képes befogadni a megtermékenyített a petesejtet.
28-29 napos ciklus teljesen normális.
Csak éppen attól tartok, hogy nem e vékony a nyálkahártya ezért ilyen kevés...
Es ami fura éppen elkezdtem szedni 200 mg e vitamint mondván hogy biztosan nem árt...szóval számítottam arra hogy hátha vastagít vmit amit majd tapasztalok mensikor...hát nem így lett...
Igen kicsit diétázok. Nem brutál módon, hanem csak oda figyelek mit eszek, kicsit csökkenten az adagot..
6 kg mínusz a cél 😊
nekem is ez volt + egyre rövidült is a ciklusom (26-27 napos lett a korábbi 30-32-ből) voltam is vele orvosnál, aki azt mondta, hogy örüljek neki hogy kevesebb és nem szenvedek. nyugodjak meg, nem lesz gond.
nem is lett, első éles hónapban terhes lettem 33 évesen.
Én épp rövidülő ciklus/2-3 naposra csökkent mensi miatt voltam dokinál. Pár napra rá foganhatott a pocaklakó, következő látogatáskor már szívhangot keresgéltünk.
Ugyanezen aggódtam én is (előtte 5-6 naposak voltak), még neki sem vágtunk a projektnek, erre hopp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!