Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2-3 napig tartó menstruáció...

2-3 napig tartó menstruáció nem gond a baba tervezéskor?

Figyelt kérdés

06.30 csütörtökön volt a 0.nap, mert kevés, picike rózsaszín volt csak a wc papíron.

07.01 pénteken 1.nap mert erős volt.

07.02 szombaton a 2. nap volt, még erős volt de már érezhetően enyhült...

07.03 vasárnap a 3.napon mintha elvágták volna, semmi...🤔

Korábbi években sem tartott sokáig 4 nap max...de most akárhogy is nézem ez 2 napos mensi...

35 éves vagyok.

Ez korai klimax lenne?

Vagy a nagy meleg is tud ilyet csinálni?

Sportolok, nem versenyszerűen, de azért naponta 40-50 perc megvan.

Ez okozhatja a csökkenést?

Amúgy 28-29 naposak a ciklusaim, ebben nincsem ingadozás.

2022. júl. 4. 08:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
Nem tévhit, nekem pont meddőségi doki javasolta, mert a három napot kevésnek ítéltel. Négy napos lett a mensi miután elkezdtem szedni nagy dózisban az e- vitamint, vastagabb is lett a nyálkahártya. Tizenegy hónapig minden hónapban voltam ultrahangon, ezért egyértelműen látható volt hogy az e-vitamin szedése után kezdett vastagodni. Egy próbát megér.
2022. júl. 4. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is írhattam volna..félelmetes de tényleg ugyanezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem mióta próbálkozunk. Nekem is 2-3 nap a menstruációm, viszont mindig pontos 28 napos ciklusaim vannak. Már több nőgyógyásznak is mondtam, mindegyik azt mondta ha pontosan jön meg, akkor semmi gond ezzel. Viszont én olyan vagyok, hogy szeretem biztosra tudni a dolgokat. Én is azt hittem, hogy esetleg a nem elég vastag méhnyálkahártyától lehet kevés a menstruációm. Felemeltem a 200mg-os E-Vitamin adagomat 600mg-ra. 🙂 Azóta voltam már ovu után ultrahangon, ott szép, kellően vastag méhnyálkahártyát mért a doki, azt mondta ebbe simán be tud ágyazódni. Múltkor pedig a ciklus 4. napján mentem levetetni a vért a 3-5. napi hormon panelhez és akkor is megultrahangozott a doki. Már csak kevés barna jött akkor. Azt mondta tiszta a nyálkahártyám, minden levált úgyhogy semmi baj nincs a menstuációmmal! Te se aggódj, de ezeket amiket én megcsinálhatod, hogy megnyugodj!☺️
2022. júl. 6. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!