Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok...

Lehetséges hogy terhes vagyok vagy más az oka?

Figyelt kérdés

Rendszeresen együtt szoktunk lenni a párommal és védekezünk(óvszer),de van hogy az elején néha beteszi kicsit gumi nélkül, előváladéktól is teherbe lehet esni?

Szóval ma már egy hete hogy késik a menzeszem, és épp egy pici fehér folyásom volt.

Nem érzek semmi különöset, semmi tünet ami terhességre utalna vagy egyéb dologra. A folyás is tiszta, szagtalan és majdnem teljesen szintelen, szoval valami fertőzés sem lehet vagy ilyesmi.

Két napja teszteltem de negatív.

Várok pár napot és csinálok még egyszer tesztet. Ha meg mindig semmi irany a nődoki.

Stressztől is késhet?

2023. márc. 11. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Meg csak úgy simán is kimaradhat egy vérzés, ovu.
2023. márc. 11. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Igen, az előváladéktól is teherbe lehet esni. Az ilyen pánikot elkerülvén, tudom javasolni, hogy a jövőben ne rakja be óvszer nélkül.

Ennyire egyszerű.

2023. márc. 11. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
29%
Az előváladék önmagában nem tartalmaz spermát, DE az előző élvezésből "maradhat" benne. Szóval ha két menet között nem telt el sok idő, nem volt többször mosdóban stb simán teherbe lehet esni így
2023. márc. 11. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudom regen en is beleestem ebbe a hibába hogy csak egy picit berakja nelkule aztan óvszer.NE. Teljesen rament az idegzetem. Allandoan izgultam stresszeltem higy megjon e.

Es kesett miatta allandoan. 5-7 napokat kesett a stressztol.

Szóval igen lehet a stressztol es megoldas hogy az elejen tegye fel az óvszert.

2023. márc. 12. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!