Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy tegnap pozitív...

Normális, hogy tegnap pozitív lett két különféle tesztem is, viszont este kicsit görcsöltem?

Figyelt kérdés

Ma is olyan, mintha folyna belőlem folyamatosan valami, holott nem. Egyébként ma-holnap kellett volna megjönnie.

Bár a teszt egyértelmű:))

2008. jan. 5. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gratulálok! A teszt elég egyértelmű, főleg ha kettőt csináltál. Szerintem, ha bármi kételyed van keresd fel az orvosod, biztos ami biztos alapon. De lehet, hogy csak azért érzed így, mert ahogy írtad ma holnap kellett volna megjönnie. Ha mégis bármi van, szerintem menj orvoshoz. Jobb félni mint megijedni. Vigyázz magadra.

2008. jan. 5. 09:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,én is így éreztem ez első néhány napban,az a mindjárt megjön érzés,és szokszor éreztem azt,h meg is jött,de mikor megnézetem,nem vér jött,hanem sok-sok folyás.Görcsök is megvoltak,talán még a 9-10. héten is éreztem néha-néha egy kisebb görcsöt.
2008. jan. 5. 10:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmi baj sincs,még fogsz is görcsölni,tágul a méhed,készül fel a terhességre.Gratula!Most már dokihoz mennék a helyedbe!
2008. jan. 5. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!