21/35 anonim válasza:
20as, én meg azt imádom, aki azért jár ide, hogy kinevesse a másik embert. Remélem ez volt a napod fénypontja :D
22/35 anonim válasza:
Beképzelt. Ez egy teljesen negatív egy csíkos teszt. Ha pozitív lesz, akkor nem fogod ide posztolgatni, mert annyira egyértelmű lesz a dupla csík. Ez most nem sikerült. Fogadd el, új hónap, új lehetőség.
24/35 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, de ez a teszt teljesen negatív. Volt már halvány pozitív tesztem, amiből végül nem lett terhesség, de azon egyértelmű volt, nem nagyítóval kellett keresni. Ezen tényleg nem látok semmit. Ismételd meg, ha késik a vérzésed!
25/35 A kérdező kommentje:
Jóóóól van
2023. márc. 9. 12:47
26/35 anonim válasza:
“Én pedig látom rajta
És igen nagyon szeretnénk már babát”
Az a baj, az ilyeneknek hiába mondod hogy negatív, ők fejben meg vannak róla győződve, hogy mi vagyunk a vakok és valójában pozitív… csak akkor minek kérdezi más véleményét?
Sajnos ez negatív! Amin keresni kell, ránagyítani, szétszedni, negatívba tenni, na azok a tesztek mind negatívak! Ha szépen szabad szemmel megkérdőjelezés nélkül látod rajta a második csíkot, na az lesz pozitív! És értem én, mi is nagyon rég óta várunk a babára, de ami negatív abba nem képzelem be a második vonalat!
28/35 A kérdező kommentje:
Ezt is be képzelem?
2023. márc. 10. 08:15
30/35 anonim válasza:
Azért, mert az egyik teszted negatív volt, nem jelenti azt, hogy még nem lehet pozitív. Csak azt, hogy te is foggyos vagy és úgy tesztelsz, hogy nem is késik még. Erre mit mondjak? Jogodban áll hülyének lenni. Annyi stressztől megkímélnétek magatokat, ha nem tesztelnétek betegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!