Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha biztosra akarok menni,...

Ha biztosra akarok menni, akkor is elég a menstruáció utáni 15. napon elkezdeni az ovulációs tesztelest?

Figyelt kérdés

2023. márc. 8. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha biztosra akakrok.menni akkor nem.ez egyértelmű
2023. márc. 8. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Ha valóban biztosra akarsz menni,akkor a menstruáció elmaradása után érdemes tesztelni. Általában a menstruáció első napjától számított 14. napon van peteérés, de ez a tankönyvi. Ha 15. napon kezdesz tesztelni jó eséllyel lekésel
2023. márc. 8. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Mit értesz a biztosra menni alatt - teherbe esni vagy elkerülni?

Egyébként az ovuláció bármikor megtörténhet, ha tényleg tudni akarod, akkor minden nap kell tesztelni.

2023. márc. 8. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hány napos a ciklusod. Azt szokták javasolni 10. ciklusnapon kezd el, akkor fix, hogy nem maradsz le (kivéve ha iszonyú rövid a ciklusod)

Én a 12.napon kezdem, de nekem általában a 15.napon pozitív szinte mindig

Amíg ki nem ismertem a ciklusomat, addig egy ciklust végig teszteltem (lehet hülyeség volt, de a david teszt 140ft így nem sajnáltam)

Onnantól elég volt a 10-12.napon kezdeni

Van, hogy megcsúszik az ovu ettől nem kell megijedni

2023. márc. 8. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát pl 28 napos ciklussal ez eléggé késői, lemaradhatsz az LH csúcsról.

Én 10. napon kezdtem és volt mikor 11. napon már pozitív lett, volt mikor csak 14, nekem nincs naprapontos ciklusom, 26-32 napos.

2023. márc. 8. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 9-10 napon lett pozitív az ovu tesztem. Eléggé elkéstem volna a 15en :/ bár nekem 24 napos a ciklusom
2023. márc. 8. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
2-essel értek egyet,mensi után érdemes elkezdeni. Nekem 10-12. Nap szokott lenni ovum 24-26 napos ciklussal. Az első hónapot vegigteszteltem, hogy lássam mi a helyzet. David 20-as nagyon jó, és nem mellesleg olcsó is, tudom ajánlani.
2023. márc. 20. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!