Qkkor ezek közül egyik se pozitív?
Amúgy nem rendszeres a menzeszem úgy hogy szerintem így lehet akármikor peteérés a 6.kai lett ebbe a hónapba a leggerosebb
Nekem is.ilyesmi volt
Szerintem pozitív
Az applikációk akármelyik tesztről megmondják hogy pozitív vagy negatív. Premom-ot és femometert használok, sima nézés Dávid tesztekkel és működik.
(pontosabban a legújabb frissítés óta a premom automatikus felismerője nem akarja beszkennelni a tesztet, de a "fénykép beigazítós" módszerrel sikerül)
Rendszertelen ciklusokkal érdemes sokáig csinálni az LH teszteket, mert később is lehet ovuláció, akár a ciklus 30-40. napján is.
29es
ugyanez a problemam magatol nem akarja " beszkennelni" a tesztet a premom applikacio mindennap befotoztam ugyanolyan " napfenynel" es kiirta hogy alacsony magas vagy nagyon magas az LH.En tesztelek 12 napon keresztul menszi utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!