Vélemény? Teszt kép?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek?
25-28 napos ciklusaim vannak. Ma van a nemvárt napja. 25-ös teszt, délutáni vizeletből.
1-2 percen belül már látszott. Szétszedtem, mert iszonyat karcos volt benne a kis üveg.
Kommentben töltöm a képet!
2023. márc. 6. 16:03
2/11 anonim válasza:
Szerintem az csak a reagens helye, de ha teheted tesztelj holnap reggel első vizeletből, 10es érzékenységű teszttel. Az biztosabb eredményt fog mutatni.
3/11 anonim válasza:
Nagyon el van áztatva, de 2 csíkos.
4/11 A kérdező kommentje:
2023. márc. 6. 16:17
5/11 anonim válasza:
Én látom nagyon halványan. :) Próbálj egy Predit, ha van kedved.
6/11 anonim válasza:
Szerintem menstruáció napján egyértelmű pozitív lenne a teszt. De lehet csomó dolog, szóval én várnék pár napot és ha továbbra sem jön meg tesztelnék újra. Szorítok!
7/11 anonim válasza:
25 vagy 28 napos ciklusra van ma a nemvárt napja? Mert nem mindegy ám, hogy mire számolsz.
Látszik valami extra halvány csík, de ha mondjuk a 25.napon vagy, és amúgy 28 napos lenne a ciklus, akkor még lehet is belőle valami, viszont ha a 28.napon vagy, és tényleg ma kellene megjönnie, akkor meg elég halovány.
8/11 anonim válasza:
Predictor early a legjobb, azzal tesztelj
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Reggel tesztelek egy olyannal, amit többen ajánlottatok!
Jelentkezem!
2023. márc. 6. 20:09
10/11 anonim válasza:
Ha ma van a nemvart napja, akkor ezek nem túl biztató tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!