Pete érés elött 5-6 nappal görcsölgetek? Mitől?
Figyelt kérdés
iszom a cickafark teát de nem szktam ennyivel elötte görcsölni vagy van amikor nem is görcsöl hanem inkább csak szúr!fel váltva!júliusba vetéltem el!nem tudom hogy lehet e ez jele bárminek is tesztelni nem merek!volt hasonló valakivel?2010. okt. 6. 10:37
1/3 anonim válasza:
Szia, előző mensid rendes volt?? Nekem amikor cickafarkot ittam mindig erősen görcsölgetett, és folyamatosan tompán fájt, jobban mint azokban a hónapokban amikor nem ittam, pedig akkor is éreztem csak olyankor nyilallást.
2/3 anonim válasza:
lehet, hogy talán rásegít a cickafark tea...
3/3 A kérdező kommentje:
gen rendes volt az elöző mezim!de nem szoktam soha elötte iyet érezni!nem tudom akkor lehet tényleg csak a teától van!azért köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 7. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!