Gyomoreges lehet a baba jele?
7-es vagyok.
Miért lenne terhes tünet a reflux? A reflux egy gasztroenterológiai kórkép, semmi köze a terhességhez. Hormonok se okoznak gyomorégést. Nekem a 2.trimesztertől volt savas refluxom, de azért, mert a baba nyomta a gyomromat és a rekeszt felfelé.
Félelmetes, hogy miket beszéltek be magatoknak néha. Egészségügyi szakasszisztens vagyok, dolgoztam nőgyógyász mellett is. Ilyet még sose hallottam. Szerintem keress fel egy gasztroenterológust. Hiába egyik napról a másikra alakult ki, és akármennyire is szeretnéd hinni, 99%, hogy ez a panaszod emésztőszervi problémára utal.
Sajnálom, hogy nem tudom igazolni az állításodat.
Nekem pl az osszes nem kemiai terhessegemnel a gyomoreges volt az elso jel. Az egyuttlet utan kb 3 hettel. Azert mondom igy,Mert nekem rendszertelen,hosszu ciklusaim voltak. A peteerest be tudtam loni,igy mindig utana kb harom hettel teszteltem,ha adding nem jott meg. Otszor lett pozitiv a teszt, ezek kozul harom alkalommal ereztem a gyomoregest mar a teszteles elott. A harom kozul egy sajnos mehenkivuli volt,de a masik kettobol egeszseges gyermekunk szuletett. Az elso gyereknel a terhesseg vegeig volt durva gyomoregesem. A masodiknal nem volt olyan veszes. A gyomoregessel nagyjabol egyidoben etvagytalansag is jelentkezett,es a ket egeszseges terhessegnel a hatosik het korul kezdodott a hanyinger,rosszullet.
Kerdezo, szerintem varj egy hetet a nemvart napjatol. Igy,ha terhes vagy, a teszt pozitiv lesz.
11. Azt ugye tudod, hogy a reflux esetében kissé kombináltabb a probléma?
Ha valakinek sok a gyomorsav az nem jelenti azt ,hogy refluxos is.
Ilyenkor jön, hogy nem mindegy,hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...
Először tanulj, aztán lehet lenéző válaszokat írogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!