Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyomoreges lehet a baba jele?

Gyomoreges lehet a baba jele?

Figyelt kérdés
3 hónapja probalkozunk, de mostanaban hasfajdalmam van, ami gyanitom gyomoreges lehet. Soha nem volt ilyen problemam, ezert nagyon fura, hogy napi szinten idoszakonkent, hosszabb-rovidebb ideig erzem. Ez lehet a terhesseg jele? Jovo hetre varom, ugyhogy ugyis kiderül, ha megsem, csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi:)
2023. márc. 5. 10:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy köze lenne a 2 dolognak egymáshoz.
2023. márc. 5. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyomorégésem nekem alig volt terhesség alatt de az is már a második trimeszter vége felé.

Előjel biztos nem lehet.

2023. márc. 5. 10:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy most beágyazódó petesejtől biztosan nincs gyomorégésed!
2023. márc. 5. 10:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tini korom ota szenvedek gyomorégéssel. Mégsem volt egyik terhességemnél sem bajom vele...

A 2nek semmi köze egymáshoz az elején.

Teszt esetleg jósoltatás helyett?!

2023. márc. 5. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
Nem valószínű. Legalábbis önmagában nem jelent terhességet, ha van más tipikus terhességi tünet, akkor társulhat hozzá, de nem túl gyakori.
2023. márc. 5. 10:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, gyomorégés a harmadik trimeszterben jellemző, mert már felfele nyomja a gyomrot a baba.
2023. márc. 5. 12:39
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Neked refluxod van és nem terhes vagy. Jézus. 🤦‍♀️🤦‍♀️
2023. márc. 5. 12:49
 8/13 A kérdező kommentje:

#7 kedves vagy a leszolasoddal, de azert tettem fel a kerdest, mert par eve szinten volt egy hasonlo, es ott csak 1 valasz erkezett. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. . Es neki elso jel volt, es azert furcsallom en is, mert eddig nem volt ilyen fajta vagy bármiféle hasfajdalmam.

Es gondoltam felteszem ujbol, hatha tobb valasz erkezik az en kerdesemre, mert hasonlo az en esetem is.

Egyebkent koszonom a valaszokat.

2023. márc. 5. 13:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Szellentesz is?
2023. márc. 5. 14:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, de nem biztos az összefüggés egyáltalán.
2023. márc. 5. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!