Aktus után 2 nappal??
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy naptár szerint peteérés környékén voltunk együtt páromma.Rá 2 napra volt egy kis pecsételő vérzésem vagy mi :) . Lehet az beágyazódás? Jelentkezhet ez ilyen hamar ? (Mert előtte nem voltunk együtt)
Mondjuk sok idegeskedés miatt is lehet ez ?
Kedves 10#
Mennybe ugyan nem megyek 😂 de köszönöm, - helyesen - menj.
2023 írunk és egy 20-30 éves felnőtt nő nincs képben a saját testével, annak működésével..miközben a jövőben lombikra készül, ami ráadásul nem sétagalopp.
Szerintem ez egyszerűen félelmetes.
Lehet . De akkor is normálisan lehetne beszélni a másikkal . Nem így ahogy a kekeckedő emberkénk . Kössünk bele a másikba . Azért mert hű meg ha bele tudunk kötni valakibe mert egy paraszt ?
Amúgy szerintem annyit is lehetett volna írni hogy nem . Én is át estem dolgokon nekünk is messze a lombik vége és igen az ember nem úgy születik hogy mindent tud .. A kommunikáció, emberség,illem és minden más emberi tulajdonság elveszett. Sok mindennek nézek utána én is szerintem más is.
Szerintem meg IQ-hoz kellene kötni a gyerekvállalást.
Máris szebb lenne a világ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!