Minden tünetem megvan minden hónapban, hogy terhes vagyok, nálam ezek mégse terhességi tünetek. Honnan tudhatom mégis hogy az vagyok?
Szia/Sziasztok,
Rendszeresen rosszul voltam minden alkalommal, akár a várandósok. Hányás, puffadás, melleim érzékenyek.... Nem akartam babát, rendes volt a ciklusom, védekeztünk:) De én minden hónapban produkáltam a terhesség majd minden jelét.
Nekiálltunk picit felelőtlenül babaprojektnek, és....:)
Aztán jött a meglepi, ugyanis a tünetek nem elmúltak, hanem elviselhetetlenek lettek. Pontosabban ami csak picit feszült, azt most nem tudtam bent tartani a melltartóban, mert a bimbó kitöltötte.... ÉS sorolhatnám. Egy dolog múlt el, a hányinger. Most 14hetes kismama vagyok, és csak mosolygok azon, hogy eddig is úgy éltem minden hónapban akár most, leszámítva, hogy egy ideig nem fogok vérezgetni.
Ezt a nők agya generálja amúgy, valahogy arra vagyunk kódolva, hogy gyerekünk legyen.... Szóval csak az agyunk, így a hormonjaink, és a testünk játszik velünk.
Majd úgyis tudni fogjuk mikor nem játék a dolog:)
Szia! Igazuk van azoknak akik azt mondták ez pszichés dolog. Nagyon-nagyon rossz dolog lehet hónapról hónapra várni de akárcsak itt körülnézel a gyakori kérdésekben szinte naponta 23x vannak ilyen tipusú kérdések hogy igy meg ugy rosszulvagyok, hasszurka, hányinger, meg mensi előtt 4 nappal mi mit gondolunk. Nagyon sokat rágörcsölnek. Amint elindul a "babaproject" azonnal az aggodás. Egyébként régen sose foglalkoztak ezzel az asszonyok és nagyanyáink körében nem ritka az 5-6 gyerek. Pedig ők aztán azt sem tudták miazaz ovuláció:-)
Nem mellesleg társadalmi probléma is lehet belőle hosszútávon mert minél többen és jobba aggodunk annál jobban nem jön a baba. A végén már sehogyse fog jönni pedig senkinek semmi baja.
Ez nem egy bizonygatós pozitiv válasz, hogy de bizony sikerül kitartás, ez egy vélemény. Ugy lepontozó hajrá:))
Ui: azért olvasni szép történeteket is, sok küzdés után :-D
Sajna a PMS-nek és a babásságnak szinte ugyanolyanok a tünetei:(
Én amikor terhes lettem, semmi új tünetem nem volt. Késett 2 napot a mensim, és teszteltem kiváncsiságból... + lett.
Előtte is, és szülés óta is megvannak a tüneteim. Van amelyik nő érzi ezeket, van amelyik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!