25 évesen könnyen összejöhet a baba?
Sziasztok.
Akik 25 évesen kezdtek el próbálkozni, titeket kérdezlek nektek könnyen összejött a baba?
Nem tudom van -e itt ilyen.:D
Hülyén hangozhat a kérdés, de engem zavar, hogy 25 alatt nem próbálkoztunk és azt érzem én igen kitoltam a gyerekvállalást az egyetem és a munka miatt.
Normális válaszokat kérek.
Konkrétan 25 évesen gyereket vállalókat kérdezem.
Nem a 20, 24, 26, 30, 35, hanem a 25 éveseket.
Köszönöm. :)
Hát én egy hónapja kezdtem el szedni pajzsmirigyre gyógyszert, ami csökkenti majd a tsh-m.
5,4 a tsh-m.
Azt mondta az endokrinológus, hogy szerinte amúgy ezzel azért teherbe lehet esni, nem olyan túl magas, de próbáljuk meg levinni 1-2-re azért is, hogy nehogy fejlődési rendellenesség legyen vagy vetélés, meg hogy könnyen összejöjjön.
Azonban csak 1 hónapja szedem.
Tudtommal más bajom nincs. Ciklusom rendben. Súlyom is ideális.
Munkahelyemen is hol ülök, hol megyek.
#22 vagyok, nekem egy hónap alatt beállt a tsh-m alacsonyabb szintre. 25 mikrogramm Letroxot szedtem, a következő vérvételnél már 3,valamennyi volt. Csak az orvosom még 8 hónapig nem volt hajlandó emelni az adagomon. Aztán egy ciklus elején kezdtem szedni az 50 mikrogrammot, abban a hónapban már nem jött meg. :) Úgyhogy szerintem gyorsan beáll ez, csak megfelelő mennyiségű gyógyszer kell.
Nekem is amúgy 28 napos, pontos ciklusom volt, mellette minden más rendben volt, kivizsgáltak.
25 voltam,egy vetélés után derült ki a pm alulműködés.Fél év letrox szedés után kaptam clostilbegytet,kezdő adag,de csinált normális peteérést,így teherbe estem,már 10 éves múlt a fiam.Utána 9 hónappal spontán teherbeestem a lányommal,de ugye a letroxot életem végéig szednem kell.A következő gyerkőc,3.próbálkozós hónapban sikerült spontán.
Kitartás!Étkezésre figyelni kell,folsav nagyon fontos!
A babóca összejött azóta, 5 hónap próbálkozàs után. :)
Köszi mindenki válaszàt.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!